Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krenulo i Arsenalu

United u sudačkoj nadoknadi stigao do važna tri boda i drugog mjesta

Premier League - Manchester United v Wolverhampton Wanderers
Michael Regan/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
29.12.2020.
u 23:51

Nogometaši Leeds Uniteda s uvjerljivih su 5:0 slavili na gostovanju kod West Bromwich Albiona, dok je Arsenal s minimalnih 1:0 slavio kod Brightona

Nogometaši Manchester Uniteda svladali su na Old Traffordu Wolverhampton s 1:0 pogotkom u trećoj minuti sučevog dodatka i tako su došli na drugo mjesto engleske Premier lige i dva boda zaostatka za vodećim Liverpoolom.

Obrana Wolverhamptona je 93 minute bile neprobojna, a onda je Marcus Rashford, i to uz veliku pomoć nesretnoga braniča gostiju Romaina Saissa od kojeg se lopta odbila i prevarila vratara Patricija, uspio postići pogodak vrijedan velika tri boda.

United je sa 30 bodova iz 16 utakmica došao na drugo mjesto, ispred Leicestera i Evertona koji imaju bod manje, dok vodeći Liverpool ima dva boda viš.

Nogometaši Leeds Uniteda s uvjerljivih su 5:0 slavili na gostovanju kod West Bromwich Albiona, dok je Arsenal s minimalnih 1:0 slavio kod Brightona i tako došao do druge uzastopne pobjede.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije