Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI

United na nekoliko tjedana ostaje bez francuskog dragulja

Manchester United v Everton, Premier League.
Mark Robinson/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL
08.02.2021.
u 18:17

Francuski je nogometaš napustio teren Old Trafforda na kraju prvog poluvremena utakmice protiv Evertona u subotu žaleći se na bolove u bedru

Francuski veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba izbivat će s nogometnih terena nekoliko tjedana zbog ozljede desnog bedra na utakmici protiv Evertona u subotu (3:3), izjavio je trener 'Crvenih vragova' Ole Gunnar Solskjaer.

Pogba će zbog ozljede propustiti sljedeće utakmice Manchester Uniteda među kojima i "susret protiv West Hama u FA kupu u utorak i susrete protiv Real Sociedada u šesnaestini finala Europa Lige", 18. i 25. veljače.

Francuski je nogometaš napustio teren Old Trafforda na kraju prvog poluvremena utakmice protiv Evertona u subotu žaleći se na bolove u bedru.

- To je ozljeda koja iziskuje nekoliko tjedana oporavka -  izjavio je Ole Gunnar Solskjaer.

- On je upravo započeo liječenje u suradnji s medicinskim osobljem kluba i vratit ćemo ga što prije i sigurno. Paul nam je jako važan i nećemo riskirati.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije