Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarka

Umorni i jedni i drugi, iza Cedevite i Crvene zvezde već je sto putovanja

Cedevita
Marko Lukunic/PIXSELL
16.02.2015.
u 07:00

- Trebamo odigrati dobru utakmicu, pametnu, zrelu i hrabru, a onda ćemo vidjeti kako će se sve drugo odvijati

Košarkaši Cedevite večeras (20.30 sati) gostuju u 22. kolu ABA lige u Beogradu kod Crvene zvezde.

- Trebamo odigrati dobru utakmicu, pametnu, zrelu i hrabru, a onda ćemo vidjeti kako će se sve drugo odvijati. Sigurno da je Zvezda favorit prvenstva jer ima samo jedan poraz. No, mi imamo momčad koja je isto ove godine puno puta iznenadila na gostovanjima - rekao je Jasmin Repeša, trener Cedevite.

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde, pak je istaknuo:

- I oni, kao i mi imaju 100 putovanja i to traje već duže vrijeme, imaju veliku potrošnju, ne stižu kvalitetno trenirati.

Komentara 2

Avatar mali322
mali322
09:29 16.02.2015.

Plaćeni ste, igrajte, ne kukajte

KU
kublajkhan
16:51 16.02.2015.

imaju roster od 20 ravnopravnih igrača (većinu najboljih sa ovih prostora), muka ih je gledati, jedva dobijaju utakmice, a sad su još i umorni??? umjetni klub bez duše ni ne može bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije