Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKA KOŠARKA

Ukić i Giriček protiv Kasuna izborili finale Turskog kupa

Gordan Giriček
Sanjin Strukić
20.02.2010.
u 21:30

Košarkaši Fenerbahçea i Mersina igrat će u nedjelju finale Turskoga kupa u Adani. Fener je u polufinalu izbacio Efes Pilsen (70:64), dok je Mersin bio bolji od Bornove (95:59).

Roko Leni Ukić postigao je 15 poena za Fenerbahçe nakon što je iz igre gađao 4/9 za dvicu, 2/4 za tricu i 1/1 s linije slobodnih bacanja u 26 minuta provedenih u igri. Gordan Giriček je dodao sedam koševa (dvica 2/3, trica 1/2) za petnaest minuta igre. Obojica su imala po tri skoka. U utakmici je nastupio još jedan Hrvat, Mario Kasun.

Centar poražene momčadi pružio je vrlo dobrih 26 minuta, te je bez promašaja iz igre (5/5) i slobodnih bacanja (2/2) ubacio 12 poena. Sa sedam uhvaćenih lopti bio je najbolji skakač svoje momčadi, a imao je i tri blokade.

Ian Shipp (30 koševa, 6 skokova) odigrao je dobru utakmicu za Bornovu, no njegov je klub proživio rezultatsku katastrofu na uštrb ulaska Mersina u finale. Pobjednike su predvodili James Baron ml. i Dominic James s po 22 poena.

Finale Turskog košarkaškog kupa igra se u nedjelju.

Turski kup, polufinale:

Efes Pilsen - Fenerbahçe 64:70

Bornova - Mersin 59:95

Finale:

Fenerbahçe - Mersin

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije