Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKA KOŠARKA

Ukić 16, Giriček i Kasun po devet koševa

Roko Leni Ukić
AFP
23.01.2010.
u 18:52

Uspješan dan su imali hrvatski košarkaši u 16. kolu turskog prvenstva. Fenerbahçe je u gostima svladao momčad Kepez Beledyje 94:71.

Roko Leni Ukić odigrao je za Fenerbahçe 23 minute, te je sa 16 koševa bio drugi najbolji strijelac Fenerbahçea. Dva poena više ubacio je Mirsad Turkcan. Ukić je za dva poena šutirao 4-5, za tricu 2-3, a iz slobodnih bacanja 2-3. Svom je učinku dodao tri skoka i dvije asistencije.

Gordan Giriček je u 33 minute igre postigao devet poena (tri trice iz šest pokušaja), ali je bio odličan u ostalim segmentima, jer je imao čak 8 asistencija i 6 skokova.

Jako dobru statistiku upisao je i bosanski košarkaš Emir Preldžić, u nepunih 20 minuta igre upisao je 14 koševa uz samo dva promašaja, a imao je i 6 skokova, te 5 asistencija.

Mario Kasun doprinio je domaćoj pobjedi Efes Pilsena protiv Mersin Büyüksehira 92-73 sa devet poena (3-5 iz igre, 3-4 iz slobodnih bacanja), 5 skokova i jednom asistencijom.

Efes Pilsen je vodeća momčad na ljestvici s omjerom pobjeda i poraza 15-1, a prati ga Fenerbahçe s pobjedom manje i porazom više.

TBL liga, 16. kolo:

Kepez Beledyje - Fenerbahçe 71-94

Efes Pilsen - Mersin Büyüksehir 92-73

Redoslijed: 1. Efes Pilsen 15-1, 2. Fenerbahçe 14-2...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije