Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVILI ČELNIKE

Cro Cop i Gonzaga iz Krakowa otišli za 50 tisuća dolara bogatiji!

Mirko Filipović
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
12.04.2015.
u 20:13

Posljednji put je UFC nagradio borce za izvedbu večeri u veljači, a bila je riječ o meču Hendersona i Thatcha.

Mirko "Cro Cop" Filipović i Gabriel "Napao" Gonzaga su na UFC Fight Night 64 pružili gledateljima sjajnu predstavu i zahvaljujući tome dobili bonus od 50 tisuća dolara - obojica!

Poznato je da UFC nagrađuje borce koji su sudjelovali u najboljem meču cijele večeri, kao što nagrađuje i muškog i ženskog borca koji su imali izvedbu večeri. U ovom slučaju bili su to Leon Edwards i Maryna Moroz. Dok je Edwards to zaslužio nokautom protiv Setha Baczynskog za samo osam sekundi, Moroz je 50 tisuća dolara zaslužila jer je za samo 90 sekundi polugom prisilila Joanne Calderwood na predaju.

Samo, ne nagrađuje UFC borce svaki put, ponekad do toga ne dođe jer nitko ne pokaže "ono nešto". Primjerice, posljednji put se organizacija odlučila na bonus za borbu večeri u veljači kad su se sučelili Henderson i Thatch.

>> Pogledajte fantastičnu snimku cijelog meča Cro Copa i Gonzage, kao i reakcije publike

Komentara 5

HL
HV_LAKI102
21:30 12.04.2015.

Ovo je bio mec bar za milion dolara,cifra od 50 tisuca je smjesna i ponizavajuca.Drago mi je da je Mirko vratio Gonzagi stari dug i to sa kamatama i zelim mu puno srece i uspjeha u buducim okrsajima.

Avatar @proma_trač
@proma_trač
08:10 13.04.2015.

Ma nije moguće da su samo dobili po 50 milja ! Pa imali su više troškova od priprema, a da ne govorim o izdacima za čitav tim. Ovdje se najvjerojatnije radi o dodatnom bonusu na temeljnu premiju za meč.

Avatar GERO2
GERO2
21:15 14.04.2015.

Mirko je za pobjedu dobio 100.000$ plus bonus od50tis. a Gonzaga je dobio 50tis$ plus bonus 50tis$Tako su rekli na UFC-tv-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije