Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije iz UFC-a

Evo kako su ostali borci reagirali na Miočićevo razbijanje Hunta: Dosta, prekid, ovo se ne može gledati!

Mirko Filipović Stipe Miočić
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
10.05.2015.
u 19:07

"Dobro, sad se mora prekinuti borba", napisao je White, a onda i dodao: "Vau, liječnik je dopustio nastavak."

Stipe Miočić oduševio je cijeli svijet svojom borbom na priredbi UFC Fight Night 65 koja se sinoć održala u australskom Adelaideu. Američki borac hrvatskih korijena uvjerljivo je pobijedio legendu slobodne borbe Marka Hunta, slaveći tehničkim nokautom u petoj rundi.

No, Stipe je dominirao od prve runde, od samog početka tukao je Hunta i napravio mu nešto što nije uspio nitko u cijeloj karijeri. O tome koliko je Miočić bio dominantan dovoljno govori i činjenica da je oborio neke rekorde u UFC-u. Naime, čisto je Hunta udario čak 361 put što je apsolutni rekord UFC-a! Dosad ga je držao Chael Sonnen koji je Andersona Silvu udario 320 puta. Hunt je njega udario tek 46 puta što je i najveća razlika u UFC povijesti. Te rekorde na Twitteru je potvrdio i Dana White, čelnik UFC-a koji se tijekom meča čudio što suci ne zaustavljaju borbu.

"Dobro, sad se mora prekinuti borba", napisao je White, a onda i dodao: "Vau, liječnik je dopustio nastavak."

A čelni čovjek najpoznatije borilačke organizacije nije jedini koji smatra da se trebalo ranije prekinuti. Stipe je dominirao cijelo vrijeme, a u trećoj rundi zadao je Huntu toliko udaraca da to više nije bilo lijepo za gledati. Ipak, borba se nastavila, ali ništa se nije promijenilo pa je u petoj rundi došlo do prekida. A donosimo vam reakcije nekih poznatih boraca i ostalih MMA uglednika koji su tijekom borbe komentirali na društvenim mrežama i zazivali prekid.

Stefan Struve:

Čestitke Stipi Miočiću. Sjajna borba večeras. Mark Hunt ti si najčvršći čovjek kojeg poznajem."

Cub Swanson:

"Svaka čast Stipi. Borio se čvrsto i pametno."

Michael Chiesa:

"Nitko ne može sumnjati u srce koje posjeduje Mark Hunt. No, možemo ipak sumnjati u prosudbu suca u oktogonu."

Truck Gordon:

"Što je dosta, dosta je. Ovaj sudac je pustio previše. No, Hunt zaista jest moćan."

>>Evo kako legendarni Mark Hunt izgleda nakon što ga je prebio Stipe Miočić

>>Pogledajte kako je Miočić prebio Hunta! 'Hvala Hrvatima na podršci. Hrvatska!'

Komentara 9

Avatar patkovic
patkovic
20:38 10.05.2015.

miočić se na momente pokazao i džentlmen kad nije namjerno sivonjski udarao izdržljivog debeljka da ga do kraja ne bi još imao na savjesti

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
21:09 10.05.2015.

zal mi je Hunta legenda...nek se srame oni koji su dopustili ovakav masakr...tebalo je prekinuti borbu u trecoj rundi! Stipe ponos i dika!

OB
ObrenM
21:55 10.05.2015.

Hunt je prije borbe izjavljivao,da je Stipi spreman otkinuti glavu,a Stipe je bio skroman i nije isticao svoju snagu.Izuzetno mi je drago,da je jak na jezicini tako prosao.Pokazivao bi mu danima njegove izjave koje je kroz sve medije davao prije borbe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije