Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DISCIPLINSKA KOMISIJA

Uefa je žestoko kaznila HNS zbog navijačkih nereda na final fouru Lige nacija

Hrvatska primila medalje za drugo mjesto u Ligi nacija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/37
25.07.2023.
u 17:14

Disciplinska komisija Uefe spojila je prijavljene incidente na utakmicama protiv Nizozemske i Španjolske, odigranima u Rotterdamu ovog lipnja, u jedan predmet te je donijela sljedeći pravorijek:

Disciplinska komisija Uefe na današnjoj je sjednici odredila kaznu Hrvatskom nogometnom savezu zbog ponašanja dijela hrvatskih navijača na utakmicama završnice Uefine Lige nacija, objavio je HNS na službenim web stranicama. 

Disciplinska komisija Uefe spojila je prijavljene incidente na utakmicama protiv Nizozemske i Španjolske, odigranima u Rotterdamu ovog lipnja, u jedan predmet te je donijela sljedeći pravorijek:

1. Zbog diskriminatornog ponašanja navijača, Hrvatski nogometni savez uvjetno je kažnjen odlukom da prvu iduću domaću utakmicu u okviru Uefinih natjecanja treba odigrati bez gledatelja, uz rok kušnje od dvije godine. Također, zabranjena je prodaja ulaznica za hrvatske navijače na prvoj idućoj gostujućoj utakmici u Uefinom natjecanju, a Savez je k tome kažnjen sa 70.000 eura za takvo, diskriminatorno ponašanje dijela navijača.

VEZANI ČLANCI:

2. Zbog bacanja baklji, HNS je kažnjen s 45.000 eura.

4. Zbog bacanja predmeta, HNS je kažnjen s 35.000 eura.

Komentara 12

Avatar Stradun
Stradun
17:25 25.07.2023.

"Zbog diskriminatornog ponašanja navijača.." A to je? Što je diskriminatorno ponašanje?

OL
olujasviholuja2
17:40 25.07.2023.

To zahvalite onomu trolu Stevanoviću iz Rijeke

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
20:13 25.07.2023.

Nerede su radili petokolonaši i mrzitelji Hrvatske!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije