Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREŠIMIR KORDIĆ

'Modrić je bio ponizan, nije imao auto niti nešto što imaju mladi. Molio me da ga povezem u Mostar'

Foto: Real Madrid C.F.
1/5
25.07.2023.
u 16:23

Nekadašnji prvotimac Zrinjskog prisjetio se anegdote s Modrićem dok su zajedno igrali u Mostaru

Nogometaši BiH prvaka Zrinjskog iz Mostara večeras će na stadionu Pod Bijelim Brijegom igrati protiv Slovana iz Bratislave. Ukoliko izabranici našeg trenera Krunoslava Rendulića eliminiraju slovačkog predstavnika, u idućem pretkolu igrat će protiv boljeg iz susreta Sheriffa (Moldavija) i Maccabija iz Haife (Izrael).

Za N1 BiH govorio je Krešimir Kordić, bivši igrač Plemića koji je sa Zrinjskim uzeo tri naslova u BiH, te je osvojio slovačko prvenstvo u dresu Slovana. Tom prigodom dotaknuo se i našeg Luke Modrića, ponajboljeg svjetskog veznjaka u povijesti s kojim je igrao na početlu karijere u Zrinjskom. 

- Modrić je putokaz svim mladim igračima da je sve moguće u životu. On je najbolji primjer da se uz odricanje sve može postići. On je bio s nama u Zrinjskom. Sjećamo ga se kao pozitivnog dečka. Njegova karijera je ispisana najljepšim slovima. To je pokazatelj da je sve moguće u životu. To je igrač koji je uz Messija i Ronalda obilježio posljednjih 10-15 godina. Njega poznaju u svim dijelovima svijeta. Moramo biti sretni što je bio tu, reklamirati to i to nam može privući pozitivnih stvari u budućnosti - rekao je 41-godišnji Kordić.

07.03.2010., Mostar - Premijer liga BiH, 17. kolo, HSK Zrinjski - Travnik. Kresimir Kordic. rPhoto: Stojan Lasic/VLM/PIXSELL
Foto: Stole Lasic/Vecernji list

VEZANI ČLANCI:

- Luku poznajem osobno i što je ostalo meni u sjećanju jeste da je sve moguće u životu. Luka kada je bio tu ja sam bio u Zadru. Na kraju sezone sam trenirao sa Zrinjskim. Njegov otac se raspitivao kod mene, šta kako. Često je tada dolazio u Zadar, bili smo dobri. Ono što mi je ostalo jeste da je nakon Zrinjskog odišao u Inter Zaprešić. Nisu vjerovali u njega. Igrači smo u Vinjanima jedan turnir. Ja sam igrao za Zadar u finalu, on za Inter. On je bio najbolji igrač turnira, a nakon utakmice zamolio je mene da ga povezem u Mostar po stvari. Bio je ponizan, nije imao auto niti nešto što imaju mnogi mladi danas. Tada je bio skroman, a sedam godina kasnije igrao je za najveći klub na svijetu - kazao je bivši nogometaš. 

Komentara 10

EK
ekv
22:07 25.07.2023.

Luka, pravi domoljub i iznimno ljudsko biće. Živio ti nama ponosu naš!

ZA
zagabria5
22:44 25.07.2023.

Takvog skromnog a uspješnog kod nas treba svijećom tražiti, naročito u Saboru.

MI
Mira1901
21:26 25.07.2023.

Kapetane naš, zaslužio si i neka si, samo budi i ostani naš LUKA MODRIĆ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije