Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanski kup

Udinese u osmini finala, pogodak Perice

Stipe Perica
03.12.2015.
u 00:09

Plasman u osminu finala izborila je i Verona, te trećeligaš Alessandrija koji se pobrinuo za iznenađenje dana pobijedivši na gostovanju Palermo 3:2.

Nogometaši Udinesea izborili su plasman u osminu finala talijanskog nogometnog kupa nakon što su u Udinama pobijedili Atalantu 3:1, a drugi pogodak za Udinese zabio je hrvatski nogometaš Stipe Perica.

Domaćin je poveo u 4. minuti golom Antonia Di Natale iz jedanaesterca. U 48. minuti je izjednačio Gaetano Monachello, no Perica je devet minuta kasnije Udinese doveo u novo vodstvo. Konačnih 3:1 postavio je Di Natale svojim drugiom golom u 76. minuti. Perica je odigrao cijeli susret, a bio mu je to prvi pogodak ove sezone.

 

Plasman u osminu finala izborila je i Verona, te trećeligaš Alessandrija koji se pobrinuo za iznenađenje dana pobijedivši na gostovanju Palermo 3:2.

Za goste su golove zabili Loviso (4-11m), Marconi (23) i Nicco (82), dok su strijelci za Palermo bili Trajkovski (55) i Gilardino (85). Palermo je od 22. minute igrao bez isključenog Vazqueza. Mato Jajalo nije nastupio za Palermo, dok je u gostujućim redovima cijeli susret odigrao Zabočanin Vedran Celjak.

Mladi 24-godišnji branič je 2011. preselio iz Zagreba u Sampdoriju, no još nije debitirao za momčad iz Genoe. Prvu sezonu je proveo na posudbi u Pergocremi, zatim u Grossetu i Padovi, a trenutačno je član Alessandrije, trećeplasiranog sastava treće talijanske lige.

'Fenjeraš' Serie A, Verona je teškom mukom porazila trećeligaša Paviju 1:0. Pogodak odluke zabio je Claudio Winck u prvoj minuti sudačke nadoknade. 

REZULTATI:

Palermo - Alessandria (III) 2:3
Verona - Pavia (III) 1:0
Udinese - Atalanta 3:1

U utorak, 1. prosinca:

Milan - Crotone (II) 3:1
Torino - Cesena (II) 4:1
Spezia (II) - Salernitana (II) 2:0

U četvrtak, 3. prosinca:

Carpi - Vicenza (II)
Sassuolo - Cagliari (II)

PAROVI OSMINE FINALA

Lazio - Udinese
Inter - Sassuolo / Cagliari         
Napoli - Verona
Roma - Spezia    
Genoa - Alessandria         
Sampdoria - Milan
Fiorentina - Carpi / Vicenza         
Juventus - Torino

>>Real Madrid uvjerljivo slavio u Cadizu, ali zbog nevjerojatnog propusta prijeti mu izbacivanje

Komentara 2

ZG
zg223
09:16 03.12.2015.

a o zvezi i borcu iz cacka koji ih je razvalio 5:1 ni rijeci?(i to na marakani)ahahahaha

CR
crnohumorna
10:02 03.12.2015.

Bravo stipeeee... Bila Vlaka prati s ponosom!!! Samo zabijaj i dalje na svim područjima...haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije