Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJELOMNI TRENUTAK

Derbi odluke mogu pratiti svi! Gdje gledati veliki okršaj Dinama i Rijeke

Dinamo i Rijeka sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
25.02.2024.
u 06:30

Vjerni navijači plavih doći će ih podržati u nastojanjima da preokrenu tijek sezone i konačno krenu putem obrane naslova, a veliku će potporu zasigurno imati i gosti

Dinamo tijekom cijele aktualne sezone živi na rubu. S koje strane ruba će aktualni prvaci završiti mogla bi odlučiti utakmica protiv Rijeke koja se na Maksimiru igra od 15.00 sati. Dok Dinamo muku muči s rezultatima, Hajduk i Rijeka sanjaju o preuzimanju naslova prvaka.

Riječani od 10. prosinca ne znaju za poraz. Upisali su veliku pobjedu protiv Hajduka na početku proljetnog dijela sezone i od tada gomilaju bodove sjajnim izvedbama. Bijeli ih prate u stopu i svakako ne namjeravaju tek tako ispustiti "svoju" godinu u posljednjoj trećini prvenstva.

GALERIJA Trenuci za pamćenje: Pogledajte slavlje dinamovaca nakon veličanstvene pobjede

Dinamo i Rijeka sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a
1/24

Dinamo je karika u vodećem trojcu koja izgleda ponešto anemično. Loše igre u Hrvatskoj i Europi otežale su im prvi dio sezone. Nekako su prošli kroz grupnu fazu Konferencijske lige i zadržali korak s Rijekom i Hajdukom. Nakon šoka protiv Lokomotive na Maksimiru kriza se nešto smirila, a dodatno samopouzdanje mogla bi im pružiti pobjeda nad Betisom (2:1) i prolazak u osminu finala europskog natjecanja.

VEZANI ČLANCI:

Maksimir će svakako biti pun. Vjerni navijači plavih doći će ih podržati u nastojanjima da preokrenu tijek sezone i konačno krenu putem obrane naslova, a veliku će potporu zasigurno imati i gosti. Svi koji ne mogu doći na Maksimir derbi mogu pratiti putem kanala HRT 2 ili MAXSport 1.

VIDEO Bivši nogometaš Bayerna i Dinama o senzacionalnom podvigu Dinama i najavljuje utakmicu svih utakmica

Komentara 4

Avatar CUBE
CUBE
14:07 25.02.2024.

Kakav derbi odluke, pa koliko još ima da se igra do kraja ? Koliko će da ih se posklizne na koru od banane, evo u Rusiji čitamo 16000 ljudi se poskliznulo i zauvek nestalo s lica zemlje a u vojnoj misiji ni jedan 🤓

FR
FraneTente1861
08:16 25.02.2024.

Samo sramotno ne u inozemstvu.Toliko vjerni navijaca Dinama a taj patriotski los HRT ne daje prijenos utakmice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije