Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOME SE NIJE NADAO

U Realu su lagali Modriću: Luka smatra da su ga ismijali!

Luka Modrić Real
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
06.08.2018.
u 19:34

Iz Reala su posljednjih dana poručivali kako su uvjereni da će Modrić ostati u Madridu, dok Talijani tvrde da se zasitio kraljevskog kluba te da će tražiti transfer u Inter.

Luka Modrić u utorak ili srijedu u Madridu će imati sastanak s predsjednikom Reala nakon kojeg bi trebalo biti poznato hoće li doći do transfera u Inter.

Iz Reala su posljednjih dana poručivali kako su uvjereni da će Modrić ostati u Madridu, dok Talijani tvrde da se zasitio kraljevskog kluba te da će tražiti transfer u Inter.

Portal Fedenerazzurra.net danas je objavio informaciju da je Modrićev odnos s predsjednikom Reala pukao, a razlog tome je odlazak Cristiana Ronalda u Juventus.

>> Pogledajte i koji bi vatreni mogli promijeniti klub ovog ljeta

Luka je tijekom Svjetskog prvenstva rekao da je siguran kako će Portugalac ostati u Madridu, a tu izjavu dao je jer mu je to rekao Perez, no to se na kraju pokazalo kao laž.

Modrić smatra da je ismijan i zato je odlučio napraviti strategiju koja bi ga odvela do Intera, s kojim je počeo pregovore preko agenta Vlade Lemića, supruge Vanje te posrednika Predraga Mijatovića.

- Ronaldov odlazak, u kombinaciji s traumatičnim zbogom Zidanea, uvjerio je Modrića da je njegovo vrijeme u Realu gotovo. S 33 godine, Hrvat okreće novu stranicu i kreće u novu i uzbudljivu epizodu u karijeri - zaključuje Fedenerazzurra.

Ključne riječi

Komentara 60

DO
domxerex
20:15 06.08.2018.

Ovaj članak je dokaz užasnog srozavanja novinarstva na spletkarenje i traćanje. U VL izgleda svatko može biti novar a očito su urednici još gori i neodgovorniji. Otkaz i novinaru i uredniku koji je propustio članak.

DU
Deleted user
20:23 06.08.2018.

Dokle? Evo već mjesec dana kako VL svaki dan o Modriću piše totalno kontradiktorne vijesti, koja jedna sa drugom veze nemaju.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
23:17 06.08.2018.

Kakav je ovo portal?? Kakve Vijesti??? Kakvo Pisanje??? Nevjerojatno??? Ovaj Večernji mi se sve više gadi i gadi !!! I STALNO o srpiji vladi nacionalističkoj ??? Koga zanima to u Hrvatskoj??? Koji Članci???? Nije mi jasno Čemu Večernji širi Mržnju okolo sebe??? Čuo sam da adris grupa većinski vlasnik?? Onda znate ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije