Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI ZA ŽUTOG
Povratak na članak

U najboljem slučaju, Prosinečki će biti pomoćni trener!

- Da je kolega Prosinečki bio malo agilniji, mogli smo sve davno riješiti i ne bi imao problema - kaže Mihačić.

Komentari 7

UN
unknown99
10:00 10.02.2011.

Dokaz da si bez skola nista. Mada, kakve su tu zavrzlame, stupanj B, stupanj A, stupanj VIP B, stupanj PRO Nije ni cudo da nam i skolstvo u rasulu...toliko stupnjeva, a nigdje znanja..

VL
IS
istima
09:48 10.02.2011.

hah..... a nemre li to ko\' na Prometnom fakultetu...

VL
FE
febo
09:48 10.02.2011.

Ma kaj se sikirate. Sredit će to zvezda dok kažete... zvezda. U bivšoj državi su oni (zvezda) i partizan bili svmogući. Igrači iz Hrvatske su političkim dekretom morali u srpske klubove inače bi bili proglašeni politički nepodobni i protiv sfrj !!! I kaj mislite da se je nešto promijenilo... , ma kaj god oni su i danas turbo jaki u tim namještaljakama !!!!!!

VL
DU
Deleted user
11:06 10.02.2011.

Tri godine je minimalni rok za koji može dobiti diplomu,a on će dobiti otkaz za 6 mj, ili maksimalno godinu dana.

VL
MA
marcony81
17:13 10.02.2011.

ovo je veoma glupo iz razloga sto ga nezelite u hrvatskoj kao trenera dinama ili nebitno drugog kluba sada mu se svetite sto moze da postane mozda i veoma uspesan trener u zvezdi jer pazite skola je samo papir nevredi nista ako neanate ili niste bili na terenu ili praksi uzivo tako da te price o skoli padaju u vodu jer su politicki uperene protiv legende zvezde a i hrvatske znate ko je bio robi jedini hrvatski igrac sa ligom sampiona sa domacim timom iz nase bivse lige

VL
MA
marcony81
17:16 10.02.2011.

razumem da mrzite srbe to svi u srbiji znamo ali sto mrzite vaseg najboljeg igraca to nam nije jasno!samo zato sto mu niste dali sansu u hrvatskoj!?

VL
HO
hotfishlake
18:57 10.02.2011.

marcony81, da ima hrvata koji mrze srbe, to tesko mogu opovrgnuti, no odgovorno opovrgavam da zuti nije najbolji hrv igrac kako ti to kazes...evo koji su bolji od njega bili ili budu: boban, suker, boksic, modric i kranjcar. zuti jeje imao strasnu rolicu i mogao je drzati loptu do besvijesti, ovo zadnje mu je bila i najveca mana, zadrzavao je igru i ja sam uvijek bio protiv toga da igra za repku u prvoj ekipi, a i ciro ga nije uvijek korsitio, u polufinalu \'98 npr. bio je smeker a najbolje igracke godine imao je u zvezdi, sve nakon toga je bilo malo losije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.