Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

U Monte Carlu Čilić u istom dijelu ždrijeba s Đokovićem, Borna Ćorić na Dolgopolova

Borna Coric of Croatia returns the ball to Roger Federer of Switzerland during their Semi-Final match at the ATP Championships tennis tournament in Dubai, February 27, 2015. Federer trounced Coric 6-2 6-1 at the Dubai Championships on Friday to set up a p
Foto: Reuters/PIXSELL
12.04.2015.
u 07:00

Naslov brani Švicarac Stanislas Wawrinka (u prvom kolu također slobodan), a ovogodišnjem će pobjedniku pripasti 1000 ATP bodova i 628.100 eura.

Zanimljiv dan za svjetski tenis. Dok se u Škotskoj, u svom Dunblaneu, Andy Murray (27) ženio sa svojom dugogodišnjom djevojkom Kim Sears (26) s kojom je u vezi već gotovo deset godina, u Monte Carlu su se "Marin Čilić i prijatelji" u dobrotvornim ekshibicijskim mečevima trsili da pomognu udrugama koje paze na oboljele od AIDS-a i na sportaše s invalidnošću. U Monte Carlu je obavljen i ždrijeb za turnir iz kategorije Masters 1000 (zemlja, nagradni fond 3,8 milijuna eura) koji u Kneževini počinje u nedjelju. Marin Čilić će kao osmi nositelj u prvom kolu biti slobodan, a u drugom će se susresti s boljim iz dvoboja između Rusa Južnjeg (dobio pozivnicu) i Nijemca Mayera (ima zaštićeni renking). Marin je u dijelu ždrijeba u kojem je i prvi nositelj Novak Đoković s kojim bi se teoretski mogao sresti u četvrtfinalu.

U istoj polovici ždrijeba je i osmerostruki osvajač turnira Rafael Nadal, koji je ove godine postavljen za trećeg nositelja.

Suparnik Borne Ćorića u prvom kolu u Monte Carlu bit će Ukrajinac Aleksandr Dolgopolov, a prođe li tu prepreku, mladi će Zagrepčanin vjerojatno na Gaela Monfilsa.

Čilić i Ćorić jedini su hrvatski predstavnici u Monte Carlu. Ivo Karlović odlučio je propustiti nastup u Monte Carlu (prije toga propustio je i turnir u Casablanci), dok Ivan Dodig nije želio put do glavnog turnira tražiti igrajući u kvalifikacijama.

Naslov brani Švicarac Stanislas Wawrinka (u prvom kolu također slobodan), a ovogodišnjem će pobjedniku pripasti 1000 ATP bodova i 628.100 eura.

>>Čilić i prijatelji igraju za princeze od Monaka

Komentara 3

Avatar rajetin
rajetin
09:57 12.04.2015.

Svake godine pobjedniku pripadne 1000 bodova, ne samo ove!

AJ
ajam
14:26 12.04.2015.

* a ovogodisnjem ce pobjedniku pripasti 1000 ATP bodova............Tako pise u naslovu. Prosle godine je bilo 927 bodova.

SS
su.su
13:56 12.04.2015.

Mali znači za dom spreman hahhaha ako ako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije