Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIO I GOL

U momčadi Dinama iznenada se ukazao mladi Kamerunac, evo o čemu je riječ

Nedeljanec: Prijateljska utakmica NK Nedeljanec - GNK Dinamo
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
12.10.2021.
u 14:21

Junior Sunday Jang osvanuo je u prvoj momčadi Dinama, u Nedeljancu je postigao i pogodak. Dečko iz Kameruna na probi je u Maksimiru

Dinamo je četvrtoligašu Nedeljancu napunio mrežu, no više od tih 7:0 pažnju onih koji redovito prate Dinamo privukao je jedan novi igrač. U zapisniku utakmice, na klupi za pričuve Dinama bio je Junior Sunday Jang. Do sada se nije spominjao u Dinamu.

A onda je u drugom poluvremenu i ušao u igru i Sundayu je u nedjelju u Nedeljancu zasjalo sunce, jer je u 69. minuti postigao pogodak za Dinamo, za vodstvo 4:0. U pravom je trenutku uklizao na pet metara od suparničkog gola i pogodio bliži kut. Nakon toga primio je čestitke suigrača i zahvalio nebesima, očito mu je taj pogodak puno značio.

Mladi igrač stigao je iz Kameruna, ne znamo kojim kanalima, ali očito ga je doveo netko utjecajan. Ne bi nepoznati klinac dobio odmah priliku i zaigrao za prvu momčad Dinama, doduše krnju jer plavi su u Nedeljancu nedaleko od Varaždina bili bez 15 igrača. No, dolazili su u Dinamo igrači s puno većom reputacijom pa nisu odmah dobili priliku igrati za prvu momčad. Junior Sunday Jang nije novi igrač Dinama. No, tko zna, možda to jednog dana postane.

– Jang je mladi igrač koji je kod nas na probi, mladi je reprezentativac i vrijedan je pažnje. Pratit ćemo ga i dalje i možda ga u nekom trenutku priključiti u naš dom – rekao je nakon utakmice trener Dinama Damir Krznar.
Koliko znamo, imat će još prilike pokazati što može, doduše uglavnom u drugoj ili juniorskoj momčadi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije