Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKAS PODOLSKI

U Kini kao da pregovarate s kriminalcima!

Podolski, konferencija za medije
Foto: Arne Dedert/DPA/PIXSELL
13.07.2017.
u 00:30

– U Kini je na pregovorima po devet menadžera, svi su uključeni, kao da pregovarate s kriminalcima – objasnio je Podolski.

Bivši njemački reprezentativac Lukas Podolski, Galatasaray je zamijenio Japanom. Igra za Vissel iz Kobea, gdje je najveća europska zvijezda i gdje uživa, a u razgovoru za Sport Bild otkrio je kako je imao i ponudu iz Kine, ali da je odustao zbog nekih ne baš nogometnih stvari.

– U Kini je na pregovorima po devet menadžera, svi su uključeni, kao da pregovarate s kriminalcima – objasnio je Podolski.

Komentara 3

PA
Pajkoslava2
07:14 13.07.2017.

i to je to od članka?

Avatar zong
zong
12:25 13.07.2017.

Čitav članak vam stane u naslov!

LA
lakočemo
11:25 13.07.2017.

a interesantnoga članka članka nema što,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije