Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSTAVLJANJE

Pogledajte nove dresove Dinama! A promijenjen je i grb...

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/12
12.07.2017.
u 16:51

- Mogu samo obećati da ćemo povjerenje vratiti kroz rezultate - rekao je kapetan Domagoj Antolić nakon što je dron spustio nove dresove na Maksimir.

Dinamo je danas predstavio nove dresove koje će nositi u nadolazećoj sezoni. Rezervni dres bit će opet narančasti dok je treća garnitura u crnoj boji. Novi proizvođač Dinamova dresa je Adidas.

- Moram priznati da smo bili oduševljeni. Najteže je ovih dana bilo šutjeti o boji dresa i o nekim detaljima poput zvjezdica na grbu. Mogu samo obećati da ćemo im povjerenje vratiti kroz rezultate - rekao je kapetan Domagoj Antolić nakon što je dron spustio nove dresove na Maksimir.

Osim novog dresa, preinake je doživio i grb Dinama uz kojega će ubuduće stajati dvije zvjezdice. U Dinamu kažu da svaka zvjezdica predstavlja komplet od deset naslova prvaka. U Maksimiru su poručili da su u povijesti osvojili šest naslova pod imenom Građanski; četiri u bivšoj Jugoslaviji te 18 u samostalnoj Hrvatskoj. Ukupno 28 naslova.

Ključne riječi

Komentara 46

Avatar Azriel
Azriel
19:26 12.07.2017.

zanimljivo. NK Croatia je ostala dužna nekim igračima. iz Dinama je rečeno da ne mogu otplatiti dugove, jer nisu sljednici NK Croatia Al kad se radi o titulama, onda jesu. Komedija

CR
crodux
17:20 12.07.2017.

crni je najbolji!

NE
Neonacionalist
20:05 12.07.2017.

Dinamo je osnovan 09.06.1945 kao novi klub i to je njegov početak te se ništa prije toga ne može smatrati dijelom Dinamove povijesti , nije bio sljednik Građanskog a niti HAŠK kojeg se ovdje i ne spominje neznam zašto . No, recimo 90-tih je Dinamu promijenjeno ime u Croatia a prije toga kratko u Hašk Građanski , no to je bila samo promijena imena dok je klub ostao isti ali 1945. su Građanski , HAŠK kao i Concordia ukinuti da bi bili osnovani Dinamo, Lokomotiva, Zagreb a to su bili novi klubovi a ne samo nova imena prethodnih klubova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije