Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratio se u Brazil

U Dinamu se nije nametnuo, a u debiju za novi klub zabio je dva pogotka

Marcos Guilherme
Foto: gnkdinamo.hr
1/7
31.07.2017.
u 11:09

Plavi nisu željeli otkupiti ugovor jednog od najvećih brazilskih talenata kojem se predviđa velika karijera. Guilherme je spas potražio u Sao Paolu, koji ga je doveo na posudbu

Marcos Guilherme stigao je u Zagreb kao veliko pojačanje, ali nije se uspio nametnuti treneri Ivajlu Petevu. Otišao je iz Dinama nakon manje od pola godine i vratio se u Brazil.

Plavi nisu željeli otkupiti ugovor jednog od najvećih brazilskih talenata kojem se predviđa velika karijera. Guilherme je spas potražio u Sao Paolu, koji ga je doveo na posudbu.

 

U svom debiju za novi klub Marcos Guilherme je zabio dva pogotka u pobjedi kod Botafoga 4:3. Domaća momčad je do 84. minute vodila sa 3:1, a onda je bivši Dinamovac pogotkom najavio preokret.

Dvije minute kasnije za izjednačenje je zabio Hernanes, a pobjedu Sao Paolu donio je Marcos Guilherme u 92. minuti.

Komentara 6

SE
senior
12:15 31.07.2017.

Dugogodišnji sam navijač Dinama sve ovo što se zadnjih par godina događa sa selekcijom je užasno. Izgleda kao da selekciju igrača radi nnetko tko o tome nema baš ni malo pojma. Dinamo pod hitno mora zamjeniti Vlaka koji to sadaa radi i dovesti nekog novog sposobnog i pametnog ali i poštenog. I Rijeka i Osijek nam iz Zagreba ispred nosa odvodi dobre ali i naše škole igrače. Ili se radi o totalnom neznanju ili netko namjerno sabotira Dinamo.

DU
Deleted user
12:00 31.07.2017.

nije dečko niti dobio pravu priliku, stalno ga se selilo lijevo-desno-klupa, a potencijala je sigurno imao za razliku od panjeva poput Fiolića i Gojaka ( sinoć ih se nije vidjelo na terenu ) kojih se forsira jer su "pod ugovorom", a veliko su ništa od igrača

DH
dalibor.hren
14:26 31.07.2017.

Da bi se nametnuo, igrač mora dobiti pravu priliku!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije