Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONIŠTEN GOL

U Dinamu bijesni: Ovo je strašno, sudac nas je opet oštetio!

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/21
14.10.2017.
u 22:13

- Strašno, drugi put smo oštećeni protiv Osijeka ove sezone. Zašto je sudac poništio Ademijev gol kad mu je gol dodao igrač Osijeka? Nevjerojatno - požalio se direktor Tomislav Svetina

Dinamo i Osijek odigrali su 1:1 u derbiju 12. kola HNL-a. Modri su na Maksimiru do boda stigli golom Henriqueza u posljednjim sekundama utakmice, a ranije Soudani nije iskoristio jedanaesterac.

- Utakmica je bila vrlo dinamična. Puno zanimljivih situacija, puna kvalitetnih i dobrih rješenja. Možemo pričati i o našim eventualnim taktičkim i tehničkim pogreškama. Ne možemo diskutirati o karakteru i želji da dobijemo. Igrali smo protiv europskog Osijeka, ne Osijeka na nivou HNL-a već na nivou europskih utakmica. Teška utakmica. Iskreno moram reći da je Osijek bio kvalitetan. Bili smo dominantni, tražili smo igru. Imali smo 16 udaraca prema golu. Možda smo bili malo pasivni u duelima. Karakter i želja ponovno bila na našoj strani - rekao je trener Dinama Mario Cvitanović pa se osvrnuo na poništeni gol povratnika Arijana Ademija.

1/16

- Možemo pričati i o nekim sudačkim odlukama. Gostujući su se navijači bunili zbog nekih situacija, a meni moji igrači kažu da je igrač Osijeka dodao loptu za Ademija. Trebam pogledati utakmicu. Bilo je tu nekih situacija.

No, zato je direktor Dinama Tomislav Svetina bio vidno nezadovoljan.

- Strašno, drugi put smo oštećeni protiv Osijeka ove sezone. Zašto je sudac poništio Ademijev gol kad mu je gol dodao igrač Osijeka? Nevjerojatno - požalio se direktor Tomislav Svetina, prenose 24sata.

Trener Osijeka Zoran Zekić je izjavio:

- Jako dobra utakmica. Napravili smo puno stvari koje smo zamislili. Imali smo veliki broj šansi. Nažalost, nismo bili prisebni. Previše smo se uvukli nakon jedne duge lopte. Ponosan sam na svoju momčad. Mogli smo pametnije odigrati u završnici, ne bismo primili gol. Dobili smo jeftin gol, ne znam je li bio korner za nas prije te situacije, ali lopta je dugo letjela.

Komentara 50

ST
stefj
23:02 14.10.2017.

Što je sad ovo, zar će sad Dinamova uprava početi kmečati kao Hajdukova? Pa neće se valjda spuštati na te razine... Osijek se dobro postavio, a Dinamo igrao kao svaki put kada nabasa na malo organiziranijeg protivnika - taktički i tehnički loše. Sada situacija više nije kao prije par godina, kada je razlika u kvaliteti bila ogromna, pa bi neki kvalitetni pojedinac odlučio sam utakmicu. Sada su Rijeka i Osijek kao ekipa na puno višem nivou, a i Hajduk je bolji nego prije... Ako pogledate ovu utakmicu, Dinamo nije napravio niti jednu kontru, niti jednu uigranu akciju, 3 Osijekova igrača u napadu rade frku osmorici Dinamovaca itd. To je sve velika krivica trenera, jednostavno loše postavljena ekipa bez odgovarajuče reakcije na terenu bez uigranosti...

RE
RenKen
22:52 14.10.2017.

Čudno da nema snimke poništenog Ademijevog gola. Da se radi o bilo kojem klubu portali bi vrištali!!!!

CH
CharlesBukowski
08:02 15.10.2017.

kme kmeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije