Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOĆ SPLIĆANIMA

Papa Franjo: Molit ću da Hajduk postane prvak!

Foto: Reuters
1/7
11.10.2017.
u 17:36

Papa se sastao s ljudima iz Hrvatske i obećao da će moliti za splitskog Hajduka.

Papa Franjo danas je na privatnoj audijenciji na Trgu sv. Petra u Vatikanu primio predsjednika DVD-a Primošten Josipa Jadrijevića i načelnika Primoštena Stipu Petrinu.

Petrina je Svetom Ocu poklonio sliku Gospe primoštenske čipke, a mladi vatrogasac mu je uručio dres Hajduka koji su mu za ovu priliku pripremili čelnici s Poljuda.

1/6

- Pitao me je li Hajduk šampion i treba li moliti za njega, pa sam mu rekao da dva-tri očenaša ne bi škodila iako je to žilav klub s mora - rekao je Jadrijević, prenosi Slobodna Dalmacija.

Ključne riječi

Komentara 25

DU
Deleted user
18:04 11.10.2017.

Sad kad izgube bit će Papa kriv što se nije dobro molio.Bar neće više sudci biti krivi.

DU
Deleted user
18:26 11.10.2017.

Nisi ti njihov Papa !Pola su komunisti,a pola pravosolavcvi ! Naravno,tu mislim na vodstvo Torcide i udruge "Naš Hajduk"!

DU
Deleted user
17:51 11.10.2017.

....hahaha ....pored svih molitvi potrebnih na sve strane svijeta. ....pa ti sad misli. ...valjda je to sve zahebancija, onako uz kavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije