Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA PRIČA

Tyson pronašao suprugu u autu sa slavnim glumcem: Brad Pitt me molio da ga ne pretučem

Mike Tyson at Jimmy Kimmel Live
Foto: gotpap/starmaxinc.com
1/5
10.04.2023.
u 11:40

Bivši boksački prvak ispričao je medijima anegdotu s bivšom suprugom

Kultni i ekscentrični američki boksač Mike Tyson oduvijek je imao buran ljubavni život, a u trenutku kada je trebao pokrenuti brakorazvodnu parnicu sa svojom tadašnjom suprugom Robin Givens, uslijedio je pravi šok. Pripremio je papire, a prije odlaska kod odvjetnika odlučio je svratiti kod Robin na 'oproštajni seks'. No tada je doživio pravi šok. 

Ostao je na trenutak zatečen kada je vidio da je Robin već našla zamjenu za njega. Ni manje, ni više, radilo se o svjetski poznatom glumcu Bradu Pittu. Tyson je godinama kasnije objasnio da je Pitt bio potpuno skamenjen kada je ispred sebe ugledao 'čeličnog Mikea'. 

- Kada me je vidio, potpuno je problijedio. Jasno je bilo da je na nekim drogama i molio me da ga ne udarim, ispričao je Tyson koji je samo godinu dana bio u braku sa Robin.

Tyson inače nema ništa protiv Pitta za kojeg tvrdi da je dobar dečko, iako je Robin kasnije komentirala da je glumac izgledao kao da 'živi posljednje trenutke svog života'. 

Tyson je za medije objasnio kako se vratio natrag u kuću iako je ranije otišao.

- Neću mu poremetiti ništa od slave kada govorim o ovom detalju. Išao sam kod svog odvjetnika za razvode, pa sam prije toga svratio do svoje bivše žene. Vjerovao sam da imam pravo doći k njoj i raditi neke stvari, naime imati s njom intimne odnose. Jednog dana sam došao, pozvonio na vrata, nitko mi nije otvorio. Vratio sam se u automobil, tada sam vozio Lamborghini. No onda sam vidio da ona dolazi svojim autom, prepoznao sam ga, jer sam ga ja kupio. Želio sam joj se vratiti i brzo voditi ljubav - započeo je Tyson. 

Zatim je nastavio.

- Tada sam vidio nepoznatog čovjeka na suvozačevom mjestu. Mislio sam da je to možda njezin prijatelj. Kad su prišli bliže, vidio sam da je to muškarac. Onda sam vidio da je to Brad Pitt. Trebali ste mu vidjeti izraz lica kad me ugledao. Čini mi se da je bio malo napušen, jer znam kako to izgleda. Tada nije imao istu reputaciju kao sada, konzumirao je marihuanu u malim dozama.

- Imao je bradicu, pogledao me i djelovao je prestrašeno. Doduše, bio sam i ja malo uplašen jer je počeo glumiti  filmu koji je bio sličan Matrixu, možda zna karate i te stvari. Gledao sam u njega, svašta mi je prolazilo kroz glavu, ali sam se smirio i povukao -  završio je kontroverzni Tyson.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
12:09 10.04.2023.

I kaj zdaj da mi tzv. obični mali ljudi u Lijepoj Našoj napravimo s tom toplom ljudskom pričom o Tysonu, Pittu i Givensici? Nekako nam se ne čini da bi nam itko od njih troje mogao biti uzor u bilo čemu, kaj ne?

DU
Deleted user
13:00 10.04.2023.

Pa mogli su je obojica pokarat. Mislim TAJson i BREd. To im nije prošlo kroz glavu

MK
marcel.kocan
13:46 10.04.2023.

Bradu medalju za hrabrost, je da je Mikeova žena bila zgodna, al ja se to ne bi usudio dirat... nema žene vrijedne toga da mi mike odšerafi glavu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije