Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPORAŽENI PRVAK

Tyson Fury rastužio fanove, ne vraća se u ring: Njegovo objašnjenje dirnulo u srce

Tyson Fury v Dillian Whyte - Wembley Stadium
Foto: Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
1/3
28.04.2022.
u 09:23

U subotu 23. travnja na rasprodanom Wembleyu obranio naslov svjetskog prvaka nokautiravši Dilliana Whytea, a nakon toga je kazao navijačima da je to bila njegova posljednja borba.

Svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji po WBC verziji Tyson Fury odbacio je mogućnost povratka u ring, kazavši da ga slava i bogatstvo ne mogu potaknuti da se vrati boksu.

Fury je u subotu na rasprodanom Wembleyu obranio naslov svjetskog prvaka nokautiravši Dilliana Whytea, a nakon toga je kazao navijačima da je to bila njegova posljednja borba.

Njegova supruga Paris kasnije je izjavila da bi se mogao vratiti u ring samo ako je u pitanju borba za ujedinjenje titula.

Boxing - Tyson Fury v Dillian Whyte - WBC World Heavyweight Title - Wembley Stadium, London, Britain - April 23, 2022 Tyson Fury celebrates with his wife Paris Fury and the WBC World Heavyweight Title belt after winning his fight against Dillian Whyte Action Images via Reuters/Andrew Couldridge Photo: Andrew Couldridge/REUTERS
Foto: Andrew Couldridge/REUTERS

- Ja sam završio, i to je istina. Sretan sam, zdrav, još uvijek imam mozak i mogu govoriti. Imam lijepu suprugu, šestero djece, pojaseve prvaka, dovoljno novca, uspjeha i slave. Što mi više treba - izjavio je Tyson Fury u emisiji "Piers Morgan bez cenzure" na Fox Nationu.

Fury je tijekom karijere ostvario 32 pobjede i jedan neodlučeni ishod.

Ali, dok se u ring možda i ne vraća, u oktogon bi moga "svratiti" jer otvoreno poziva UFC-ova teškaškog prvaka Francisa Ngannoua na meč, što on objeručke prihvaća. Sve skupa sad je u rukama promotora i ako se organizira, vrlo vjerojatno će srušiti sve postojeće rekorde gledanosti i zarade.

Tek treba dogovoriti detalje kao pravila jer dok je Fury boksački sigurno bitno moćniji, u slobodnoj borbi ne bi imao nikakve šanse protiv Ngannoua. Zato će vjerojatno doći do neke hibridne verzije meča.

>>> Tyson Fury nokautom okončao povijesnu trilogiju

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije