Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perezove pohvale

Tvorac galacticosa Ivanu Kelavi: Možeš doći u Real kad hoćeš!

'Dinamo Zagreb\'s goalkeeper Ivan Kelava reacts after conceding a goal to Real Madrid during their Champions League Group D soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid November 22, 2011.  REUT
'FELIX ORDONEZ'
23.11.2011.
u 23:22

Bravure Ivana Kelave u obje utakmice s madridskim Realom nisu ostale nezapažene ni kod predsjednika kraljevskoga kluba, Florentina Pereza.

- Prišao mi je gospodin i čestitao mi. U prvi mah nisam znao tko je. No, onda sam shvatio da je to predsjednik Reala. Pružio mi je ruku, potapšao me po ramenu i rekao: Ti mladiću možeš doći u Real kad god poželiš - otkrio je Kelava za Sportske novosti i priznao zašto je šutio o tome.

- Nisam htio da ispadne da se hvalim.

Originalni članak pročitajte >>ovdje<<

Komentara 15

OB
-obrisani-
00:28 24.11.2011.

Možeš doći u Real kad hoćeš jer trebamo nekoga ko če vješati i skidati mrežu sa gola i izglancati slačionicu posle utakmica i treninga!

CU
cupus
00:55 24.11.2011.

Bolje skidati mreze Realu nego cistiti cipele na trgu u Mariboru [ posebno e bolno kad ,gedzo to radi Slovencima]

DR
drug
23:54 23.11.2011.

Svaka čast i zaslužio si taj epitet od najvecih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije