Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZIME TUČNJAVE

Tužiteljstvo tereti Gerrarda za nanošenje tjelesnih ozljeda

30.12.2008.
u 11:20

Ured državnog tužitelja u Liverpoolu kazneno će i krivično goniti kapetana Liverpoola zbog kolektivnog napada na 34-godišnjaka u jednom liverpulskome noćnom klubu...

Da je protiv poznatog nogometaša policija pokrenula postupak pred sudom informirao je inspektor policijske postaje Merseyside.

“Protiv Stevena Gerrarda pokrenuta je prijava za nanošenje tjelesnih ozljeda te narušavanje javnog reda i mira”, priopćenje je iz policije.

Gerrard je bio jedan od šestorice uhićenih izgrednika. Sudjelovao je u barskoj tučnjavi oko 2.30 u noći između nedjelje i ponedjeljka, nakon što je slavio pobjedu Liverpoola na gostovanju kod Newcastlea (5-1) i vlastita dva pogotka. Incident je završio hospitalizacijom pretučenog DJ-a, koji je zadobio ozljede lica.Ime mu je Marcus McGee. Zaradio je četiri šava.

Osim Liverpoolova nogometaša, prijave su u policiji podigli protiv još dvojice njegovih prijatelja. Tijekom ponedjeljka Gerrard je pušten uz jamčevinu, a sudska ga rasprava čeka u skoro vrijeme.

Engleski nogometni savez (FA) priopćio je da zbog incidenta izvan travnjaka neće procesuirati Gerrarda. Situacija bi se mogla promijeniti bude li proglašen krivim.

Pravilnikom FA-a također je regulirano da nogometaš pod policijskom istragom ne može predstavljati nacionalnu nogometnu momčad, te bi Gerrard eventualno mogao propustiti prijateljski okršaj Capellovih izabranika  protiv Španjolske 11. veljače u Sevilli. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije