Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITANJE TRENUTKA OBJAVE

Turski mediji: Ukić potpisao za Fenerbahče!

Roko Leni Ukić
AFP
30.12.2009.
u 21:58

Roko Leni Ukić (25) pojačao je redove turskog Fenerbahčea. Informacija je to koja je prvog dana nove godine osvanula na internetskim portalima najprodavanijih turskih dnevnika, poput općeg Sabaha ili sportskog Fanatika.

Oba izvora navode da su svi detalji pregovora riješeni i da se još samo čeka službena potvrda, dok Fanatik saznaje da je hrvatski razigravač s vodstvom kluba dogovorio suradnju koja će trajati predstojećih godinu i pol dana.

Trener turske momčadi Bogdan Tanjević, svjestan Splićaninove frustriranosti zbog premale minutaže u Bucksima, već je duže vrijeme nastojao pridobiti Ukića u Istanbul. Čini to zapravo otkako je raskinuo ugovor s Willom Solomonom, lani Ukićevim suigračem u Toronto Raptorsima tijekom uvodnog dijela sezone, nakon kojeg je i njega Tanjević vratio u Fener. Usto se Tanjeviću ozlijedio drugi važan Amerikanac na poziciji beka-šutera, Lynn Greer.

Ukić bi trebao odvesti turski sastav u Top 16 fazu natjecanja u Euroligi. Turci u A skupini imaju učinak od tri pobjede i pet poraza nakon prvih osam kola, te drže četvrto mjesto na ljestvici. Borit će se za nastavak natjecanja s Asvelom (3-5) i Cibonom (2-6).

Prema pisanju Sabaha, Ukić bi mogao zaigrati za novi klub u posljednjemu euroligaškom kolu, u kojem Turci u Istanbulu dočekuju litavski Žalgiris.

 - Kontakti postoje no ja još uvijek ne mogu govoriti o realizaciji jer ništa nisam riješio s Bucksima - kazao je Roko Ukić prije dva dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije