Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO GOTOVO?

Turski mediji: Slaven Bilić potpisuje za novi klub. Naslijedit će slavnog Talijana

Martin Rickett/PA Photos/Pixsell
23.06.2023.
u 19:00

Bivši hrvatski izbornik rekao je kako ga nitko nije kontaktirao u vezi preuzimanja BiH selekcije

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić postat će novi trener Adane Demirspor prema pisanju turskih medija. Prošlu sezonu Adana je završila na odličnom četvrtom mjestu u turskom prvenstvu iza Galatasaraya, Fenerbahčea i Bešiktaša te će igrati iduće sezone u Konferencijskoj ligi.

Turski novinar Salim Manav javlja da je Bilić na korak do preuzimanja Adane, ali da klub ima i druge opcije ako posao propadne. To su bivši Realov igrač Guti i slavni Nizozemac Patrick Kluivert.

Bilić, bivši hrvatski izbornik, bez posla je od ožujka kad je dobio otkaz u Watfordu. U karijeri je trenirao kineskiBeijing Guoan, WBA, Al-Ittihad, West Ham, Bešiktaš, Lokomotiv Moskvu, Hajduk te mladu i A reprezentaciju Hrvatske koju je vodio na 65 utakmica u razdbolju od 2006. do 2012. godine.

VEZANI ČLANCI:

Na klupi Adane Bilić bi trebao naslijediti slavnog Talijana Vincenza Montellu. Bivši as Rome prije 15 dana napustio je klub. Bilić se spominjao u kontekstu preuzimanja BiH reprezentacije, ali izjavio je kako ima drugih planova. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije