Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična tvrdnja

Turski mediji: Ruski energetski div želi uložiti desetke milijuna eura u Hajduk

Split: Na stadionu Poljud započeli radovi na proširenju kapaciteta
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
09.07.2023.
u 20:46

Informacija urednika portala Sport Digitale je začuđujuća obzirom na rusku ulogu u rusko-ukrajinskom sukobu i sankcije kojima su izložene državne kompanije istočnoeuropske zemlje, osobito uzevši u obzir negativne posljedice koje bi takav vid suradnje mogao imati za Hajduk

Turski mediji puni su sadašnjih i bivših hrvatskih reprezentativaca. Osim Mislava Oršića, puno pažnje dobiva Bruno Petković kojega želi dovesti Trabzonspor Nenada Bjelice, no problem predstavlja cijena. S druge strane, Ivan Perišić se povezuje s Fenerbahčeom u kojem se mjesto oslobodilo odlaskom Arde Gülera u Real Madrid.

Međutim, oko Perišićevog transfera još je više uzbuđenja u Splitu gdje navijači Hajduka željno iščekuju njegov obećani povratak u nadi da će bijeli tako konačno osvojiti naslov prvaka Hrvatske. No o Hajduku pišu i Turci. Urednik portala Sport Digitale Yagiz Sabuncuoglu je na svome Twitter profilu objavio neočekivanu informaciju.

GALERIJA Nogometaši Hajduka pripremaju se za novu sezonu

Split: Na stadionu Poljud započeli radovi na proširenju kapaciteta
1/10

Naime, ruskog energetsko poduzeće Gazprom želi od Hajduka napraviti najbolji hrvatski klub ulaganjem 30 milijuna eura kako bi postali glavni sponzor hrvatskog doprvaka, tvrdi Sabuncuoglu.

VEZANI ČLANCI:

Svakako informacija je začuđujuća obzirom na rusku ulogu u rusko-ukrajinskom sukobu i sankcije kojima su izložene državne kompanije istočnoeuropske zemlje, osobito uzevši u obzir negativne posljedice koje bi takav vid suradnje mogao imati za Hajduk.

VIDEO Livaja kažnjen maksimalnom novčanom kaznom i ne smije igrati protiv Dinama!

Komentara 9

DU
Deleted user
21:36 09.07.2023.

Joj kad bi Arapi ulozili 5 Milijardi u Jajduk bio bi prvak!

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
08:35 10.07.2023.

Zanima me što na to kažu oni koji imaju glavnu riječ u klubu - udruga tj ulica....

DE
Dex
22:27 10.07.2023.

Zvezda i Hajduk bi mogli imati istog sponzora :) Hahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije