Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bišćan ostaje bez Luke?

Trener Feyenoorda potvrdio: Ivanušeca želi dovesti nizozemski prvak. Pregovaraju s Dinamom

Zagreb:  Dinamo i Gorica na Maksimiru igraju zadnje, 36. kolo HNL-a
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
09.07.2023.
u 17:22

"Ivanušec nam je jako zanimljiv igrač. Vidjet ćemo je li njegov dolazak izvediv", rekao je Arne Slot. Nizozemski mediji navode kako ga žele dovesti za tek osam milijuna eura, a trebao bi biti ključan igrač u Ligi prvaka

Luka Ivanušec završio je pripreme s Dinamom u slovenskom Brdu kod Kranja. Momčad plavih dobila je tek jedno pojačanje ovoga ljeta, a Igor Bišćan je nakon posljednje utakmice protiv praške Sparte govorio o važnosti koju će sadašnji igrači imati u sljedećoj sezoni. Ipak, mogao bi ostati bez Ivanušeca koji je na meti nizozemskog prvaka Feyenoorda.

Skauti nizozemskog kluba mogli su ga vidjeti na djelu u završnim utakmicama Lige nacija na De Kuipu. Sada trener Feyenoorda Arne Slot potvrđuje kako ga na rotterdamski stadion žele vratiti. "Ivanušec nam je jako zanimljiv igrač. Vidjet ćemo je li njegov dolazak izvediv", izjavio je Slot u intervjuu za Algemeen Dagblad.

GALERIJA Dinamo odigrao neriješeno s praškom Spartom

Zagreb:  Dinamo i Gorica na Maksimiru igraju zadnje, 36. kolo HNL-a
1/36

Ivanušec je u proljetnom dijelu sezone podigao svoju formu i izvrsno igrao za Dinamo i reprezentaciju. Nizozemci su prvotno željeli dovesti krilnog napadača Toulousea Faresa Chaibija, no 15 milijuna eura koliko su Francuzi za njega tražilo bilo je preskupo. Ivanušec im je prva alternativa.

VEZANI ČLANCI:

Ivanušec može igrati više napadačkih pozicija, lijevo i desno krilo te polušpicu, a dobar je i u veznom redu. Feyenoord igra u sljedećoj sezoni Lige prvaka te u hrvatskom reprezentativcu vide idealno pojačanje svoga napada, a s Dinamom pregovaraju već neko vrijeme.

Problem ostaje cijena. Transfermarkt navodi kako Ivanušec vrijedi 12 milijuna, no Nizozemci taj iznos nastoje spustiti te se nadaju platiti tek osam milijuna eura, što je vrlo niska cijena za tako dobrog igrača kojem su tek 24. godine. Ipak, Ivanušecu bi ovaj transfer mogao biti vrlo bitan za karijeru, osobito zato što je nizozemska prva liga skočila na peto mjesto na UEFA-inoj ljestvici, dok se HNL nalazi tek na 21. mjestu.

VIDEO Veliki pad Hrvata i svjetskog doprvaka: Cijena mu se prepolovila, potpisuje za bivšeg drugoligaša

Komentara 1

DU
Deleted user
15:26 10.07.2023.

Njima je ključan za ligu prvaka a dinamu nije za kvalifikacijske utakmice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije