Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAKA GAZETA

Turci lansirali bombastične vijesti: Velikan je kontaktirao Zlatka Dalića i želi ga za novog trenera

Croatia v Wales - UEFA Euro 2024 Qualifying - Group D - Stadion Poljud
Tim Goode/PRESS ASSOCIATION
15.04.2023.
u 16:19

Slaven Bilić i Nenad Bjelica također figuriraju kao kandidati za šefa stručnog stožera

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić prema pisanju turskih medija na meti je tamošnjeg prvaka Trabzonspora.  Kako prenosi turski list Taka Gazeta , predsjednik Trabzonspora Ertugrul Dogan kontaktirao je hrvatskog izbornika za upražnjeno mjesto glavnog trenera.  Tamošnji novinar Serkan Askin otkrio je informaciju da je Dogan preko FaceTimea kontaktirao Dalića i upoznao ga s brojnim projektima i ambicijama u Trabzonsporu.

Navedeno je da će 56-godišnji hrvatski stručnjak uskoro dati povratnu informaciju, a Dalićevo ime zagolicalo je maštu navijača aktualnog turskog prvaka.

Slaven Bilić jedan je od kandidata za klupu aktualnog prvaka Trabzonspora, ali nije jedini. Osim njega, spominje se i ime Nenada Bjelice, a veliki favorit je i Andrea Pirlo, trener Karagumruka.

Inače, Trabzonspor je osnovan prije 55 godina, sedam puta su osvajali tursku Superligu te devet puta turski kup. Malo je vjerojatno da će Dalić prihvatiti ovu ponudu jer je već ranije odbijao veliki novac, puno puta je izjavio kako je sretan na klupi Hrvatske, a nedavno je produžio ugovor do 2026. godine. 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
16:42 15.04.2023.

Zašto bi njega plaćali kad Slaven dolazi džaba ? Uzeli bi ga mi u Zvezdu al nemamo za takva kvalitetna izbornika dobre igrače

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije