Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mandžukić asistirao

Tudor uspješno započeo misiju spašavanja Udinesea

Igor Tudor
Foto: Bernd Thissen/DPA/Pixsell
30.03.2019.
u 21:02

Juventus je minimalno slavio protiv Empolija, a za 25. pobjedu u prvenstvu zabio je mladi Keane u 72. minuti, i to na asistenciju Marija Mandžukića

Lider Juventus pobijedio je u 29. kolu Serie A u Torinu Empoli 1:0, a hrvatski trener Igor Tudor startao je pobjedom na klupi Udinesea.

Juventus je minimalno slavio protiv Empolija, a za 25. pobjedu u prvenstvu zabio je mladi Keane u 72. minuti, i to na asistenciju Marija Mandžukića koji je odigrao cijelu utakmicu. Stara dama je sada posve blizu naslova prvaka jer ima 18 bodova više od Napolija.  

Igor Tudor, bivši Vatreni s 55 nastupa i tri pogotka za reprezentaciju, prije nekoliko je dana po drugi je puta u karijeri postao trener  Udinesea. U travnju prošle godine preuzeo je klub i spasio ga od ispadanja u drugu talijansku ligu, a ista je misija i ovog puta odlično krenula.

U subotu je slavio je protiv Genoe s 2:0 golovima Okake (4.) i Mandragore (61.), što je klubu omogućilo da se popne na četrnaestu poziciju s 28 bodova. No, priča je daleko od gotovo jer osamnaesta Bologna ksani samo četiri boda.

 

Komentara 1

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:53 30.03.2019.

Dobar je Tudor i Hajduka je dobro vodio al splet okolnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije