Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borussia opet na vrhu

Ne sluti na dobro: Kovač prosuo bodove protiv kluba s kojim ne zna izaći na kraj

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/7
30.03.2019.
u 18:45

Otkako se otisnuo u trenerske vode, Kovač još niti jedanput nije pobijedio Freiburg.

Nogometaši Borussije Dortmund ponovo su se izdvojili na vrhu Bundeslige. Nakon 27 odigranih utakmica imaju dva boda više od drugoplasiranog Bayerna, koji je na gostovanju kod Freiburga odigrao 1:1.

U prethodna tri kola igrači Bayerna, koje vodi Niko Kovač, zabili su 17 golova, no u subotu su se morali zadovoljiti remijem. Domaćini su poveli pogotkom Lucasa Hölera u trećoj minuti, a izjednačenje Bayernu donio je Robert Lewandowski u 22. minuti, i to prekrasnim volejom iz okreta.

Zanimljivo, Kovač je dosad kao trener šest puta vodio momčadi protiv Freiburga i niti jednom ga nije uspio svladati. 

Kiks Bayerna iskoristila je Borussia Dortmund koja je na svom Westfalenu u samoj završnici utakmice dobila Wolfsburg s 2:0, a junak je, kako i toliko puta ove sezone, bio španjolski napadač Paco Alcácer.

Prvi gol je zabio u 90. minuti iz slobodnog udarca, a drugi u sudačkoj nadoknadi (90+4).  Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo ostao je na pričuvnoj klupi Wolfsburga.

Predzadnji Nürnberg još se nije predao. Kod kuće je svladao Augsburg s 3:0 i trenutno ga četiri boda dijele od mjesta koje vodi u doigravanje za opstanak. 

Dan ranije Andrej Kramarić je nastavio sa sjajnim igrama za Hoffenheim. U domaćoj pobjedi nad Bayerom iz Leverkusena (4:1) je zabio gol i tome pridodao asistenciju. 

Kramarić je asistirao Belfodilu za prvi gol na utakmici u 10. minuti, a potom je postigao i zadnji gol na dvoboju u 79. minuti. Kramariću je to bio četrnaesti. prvenstveni gol ove sezone.

Komentara 1

Avatar navijač
navijač
07:53 31.03.2019.

...i meni srušio listić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije