Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Dinamo se pošteno namučio s Interom, Moro odlučio pobjednika

Dinamo - Inter
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
30.03.2019.
u 18:29

Inter je jedina momčad uiz Benficu koja je Dinamu ove sezone zabila tri pogotka.

U susretu 26. kola Prve HNL nogometaši Dinama su u Maksimiru svladali Inter s 1:0.  Pogodak odluke je zabio Nikola Moro u 15. minuti, pa je lider prvenstva pobjegao drugoplasiranoj Rijeci na golemih 17 bodova razlike. 

Kao što smo istaknuli, Dinamo je slavio pogotkom Nikole Mora, kojem nije bilo teško ubaciti loptu u mrežu nakon što je vratar Intera Matković slabo reagirao, odnosno loše odbio ubačaj Oršića.

No, Matković se iskupio u 30. minuti obranivši kazneni udarac bivšem suigraču Komnenu Andriću. Najstroža kazna je ionako bio vrlo dvojbena, a sudac Bebek je pokazao na bijelu točku nakon starta Čelikovića na Musi.

Ispred 5200 gledatelja na stadionu Maksimir sudio je Bebek iz Rijeke. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
17:03 30.03.2019.

AJMO DINAMOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
20:03 30.03.2019.

3boda više

DU
Deleted user
19:44 30.03.2019.

Dinamo je onak ,kak se kaže odradio.Što mi se ne sviđa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije