Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme Hajduka

Tudor je otpisao Kiša i Jonjića, a Pašalić čeka Reju

Hajduk gol Pašalić (1)
Foto: Tino Juric/PIXSELL
20.01.2014.
u 10:15

Trener bijelih Igor Tudor na pripreme će povesti 26 igrača (23+3), a prema Kremlin Palaceu sigurno putuje i Mario Pašalić

Čisti Igor Tudor kadar za današnji odlazak na pripreme u Antalyu. Tonči Mujan otprije je poslan na posudbu u Dugopolje, zbog rehabilitacijskog procesa u Tursku neće Marko Bencun i Mijo Caktaš, a prema posljednjim informacijama proljetni dio sezone u bijelom dresu neće igrati Tomislav Kiš i Matej Jonjić.

Njih dvojicu Tudor ne vidi u ozbiljnijim kombinacijama, a malo je utakmica na raspolaganju, pa je procijene struke bijelih da je pametnije da obojica ovog proljeća u nekom klubu imaju punu minutažu. Kiš je trenutačno najbliži slovenskom Celju, a Jonjića se usmjerava prema Osijeku. Dok se ne definira pitanje posudbe, Kiš i Jonjić trenirat će u Poljudu. S tim da bi Jonjić, ako se do kraja siječnja prodaju stoperi Milović ili Maloča, mogao ostati u Hajduku.

Čekaju ga u Frankfurtu

Trener bijelih Igor Tudor na pripreme će povesti 26 igrača (23+3), a prema Kremlin Palaceu sigurno putuje i Mario Pašalić. Za njegove usluge postoji veliki interes stranih klubova. Već smo pisali da Eintracht Frankfurt nudi 2,5 milijuna eura i 20 posto budućeg transfera. No, signale je poslao i Lazio, a Pašaliću je ta opcije nekako draža. Bolje u stabilnu momčad Serie A nego u momčad koja se bori za goli život i ostanak u Bundesligi.

Rimljane je nedavno preuzeo bivši Hajdukov trener Edoardo Reja, ali interes Lazija nema veze s njegovim dolaskom. Menadžeri koji nude Pašalića Laziju u akciji su bili i prije nego što je Reja stigao za trenera. Sve ovisi o predsjedniku Claudiju Lotitu. Naravno, Reja, koji je u svom prvom mandatu u Lazio za trenera stigao baš iz Hajduka, javit će se svome nekadašnjem pomoćniku Tudoru i detaljno raspitati o Pašaliću. Vjerojatno je to već i napravio jer on i Tudor ostali su u odličnim odnosima. Rad s Rejom za mladog Hajdukova trenera bio je jedan od prvih koraka u treninzima sa seniorima.

Dobri odnosi s Lazijom

Cijena za Pašalića? To je ono što vodstvo bijelih najviše zanima. Svoj dragulj procjenjuju na tri milijuna eura. Kad već Eintracht daje 2,5 milijuna eura, onda Lazio može iskrcati barem tri. A i Pašalić bi trebao biti zadovoljniji. Ljetošnja ponuda Catanije po kojoj bi imao 200 tisuća eura po sezoni mladića je ostavila mrtvog-hladnog. U Laziju bi prvi ugovor iznosio najmanje 400 tisuća eura i rastao bi svake godine.

Inače, Hajduk je ljetos već poslovao s Lazijom. Mladi stoper Josip Elez, koji u Poljudu nije dobio prigodu, pušten je u Rim za 400 tisuća eura odštete.

>> Hajduk dočekao prvi odlazak! Ali ne igrača nego šefa škole...

Komentara 2

LI
Lisabon
11:24 20.01.2014.

Da je istina,a sigurno nema službene ponude,da Eintracht nudi Hajduku 2,5 mio Eura,onda bi ga Brbić odnio na ledjima do Frannkfurta.Dakle to sigurno nije istina.Ako netko misli da će Lazio dati 3 mio Eura za Pašalića,onda je taj lud.Onaj tko prati Lazio dobro zna koliko maksimalno daje Lazio za pojačanja.Da ponudi 3 mio za neafirmiranog igrača je nemoguće.I na kraju piše istina,a to je da Lotitto odlučuje.Dakle Reja neče zvati Tudora i postavljati pitanja,nego će ,ukoliko je to odluka sportskog direktora,a koju je Lotitto prihvatio ,biti upućena ponuda Hajduku.Predlažem da se na ovom portalu čujemo po završetku prelaznog roka.Ispričati ću se Maršiću,ako sam u krivu.Nažalost,on neće m,eni ako se pokaže da lupeta gluposti.

DU
Deleted user
12:37 20.01.2014.

Kada odbijemo proviziju menadžer,odnosno kada se lova podijeli između igrača i kluba,kako to Hajduk inače prakticira,koliko će zapravo pripasti Hajduku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije