Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ OD CRNOGORACA
Povratak na članak

Tucak je kao izbornik potrošio sve kredite. Igrači moraju na dodatnu lekciju iz napada s igračem više

Nemamo ništa osobno protiv njega, ali potrošio je sve kredite. Već 11 godina je na kormilu reprezentacije (imao je i uspjeha, posebno na početku, to ne možemo poreći), ali priliku treba pružiti i drugima. Ako smo i stvarno, a ne samo načelno, za otvoreno društvo u kome su sve pozicije slobodne i svima jednako dostupne, a ne dijele se po babi i stričevima, tj. po stranačkoj ili zavičajnoj liniji.

Komentari 8

Avatar rubinet
rubinet
11:12 24.07.2023.

Očite su dvije stvari oko naše najbolje vrste. Današnji naraštaj vaterpolista jednostavno nema kvalitetu onih prošlih. I tu dolazimo do problema. Naš izbornik jest dobar, ali nije odličan. I on ne može polučiti izvrsne rezultate uz takovu osrednju momčad jer jednostavno ne zna kako. A mi se moramo pomiriti s činjenicom kako je naš vaterpolo u padu.

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
17:19 24.07.2023.

Da nema bukića i živkovića, tucak se nikad ne bi niti približio izborničkoj poziciji, ali kako sve tako i ovo, zovi čovika za fotelju i to je to

VL
MI
MislavizBrdovca
13:26 25.07.2023.

Otkad su otjerali Rudića vode nas stručnjaci za blamiranje.Rudiću je blamaža bila ako nismo bili u finalu,ovima je uspjeh uči među 8.Privatni interesi.

VL
FE
fellix
09:04 24.07.2023.

Već davno sam rekao da Tucak nije podoban za izbornika...je doduše nekaj osvojio ali to ne mijenja moje misljenje o njemu. Doduše ja ni ne vidim čovjeka podobnog za izbornika. Jedan je jedini Ratko Rudić. Želimo li zlato ili medalju treba ga pošto poto vratit na čelo reprezentacije.

VL
PR
predragbabic1
14:33 24.07.2023.

Ništa čudno. U prošlosti, bilo je trenutaka kada su Srbija ili Hrvatska odskakale, ali uglavnom utakmice između jugoslavenskih reprezentacija su uvijek bile neizvesne.

VL
SE
Senior2
09:52 24.07.2023.

Ne mogu se ne osvrnuti na članak koji potpisuje gospodin Filić. U prvom dijelu sebe pozicionira kao laika, a onda "stručno" secira igru reprezentacije i izbornika. Na kraju kaže "ako se nas pita", pa ili sebe persira ili je članak napisan u ime onih koji nemaju hrabrosti sami istupiti.

VL
IL
ilija26
09:39 24.07.2023.

Zadnje ep koje smo osvojili bio je čisti poklon sudaca jer smo igrali doma, a ovo je naša realnost

VL
SS
sokac sa drave
07:43 24.07.2023.

Treba dati priliku nekom drugom treneru.U predzadnjoj utakmici protiv madjara nam je Zalanki zabio sest golova a opasnost od tog igraca nije primjetio.Istovremeno smo dobili rusa Harkova koji kod nas ne pruza bas puno jer ga trener gurne da trune na desnom krilu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.