Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Tri Hrvata igrala u milanskom derbiju, Icardi u nadoknadi šokirao Milan

Inter - Milan, Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
21.10.2018.
u 22:40

Vecino je ubacio s desne strane, vratar Milana Donnarumma zaplivao, a loptu je dočekao Icardi i pospremio je u mrežu.

Inter je u 9. kolu Serie A u Derbiju della Madonnina kao domaćin svladao Milan s 1:0.

Gledatelji su jedini gol na utakmici vidjeli u drugoj minuti sudačke nadoknade. Vecino je ubacio s desne strane, vratar Milana Donnarumma zaplivao, a loptu je dočekao Icardi i pospremio je u mrežu.

U momčadi Intera utakmicu su počela tri hrvatska reprezentativaca. Šime Vrsaljko i Marcelo Brozović odigrali su čitavu utakmicu, dok je Ivan Perišić izašao u 70. minuti. Alen Halilović nije bio u konkurenciji za sastav Milana.

Nakon devet kola Juventus vodi s 25 bodova, Napoli je drugi s 21, Inter treći s 19, a Milan 12. s 12 bodova. 

>> Pogledajte kako se vatreni zabavljaju u slobodno vrijeme

Komentara 2

DH
dalibor.hren
06:57 22.10.2018.

Magic!?

KA
kanđija
01:19 22.10.2018.

Prije 7 dana Vrsaljko nije igrao za reprezentaciju protiv Engleske zbog "teže ozljede a razmišlja se i o operaciji koljena". Tako je glasilo opravdanje zbog neigranja. A gle čuda. Danas odigrao cijelu utakmicu bez problema. Očito se nekima više ne ne igra za reprezentaciju ... Daliću srami se što takve stvari toleriraš...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije