Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kruno Jurčić o problemima nogometa

Treneri ne guraju mlade talente, zbog toga će nam jako patiti reprezentacija

21.12.2023.
u 11:29

– Govorio sam o alarmima pa su mi rekli da ne smijemo biti baš tako previše kritični. Ja mislim baš obrnuto. Ako tvoje dijete zastrani, pa nećeš ga samo gladiti po glavi. Moraš poduzeti mjere da se stvari poprave. Nije dobro ako se lažemo da će sve biti u redu, onda to nije dobro.

Komentara 3

FI
financijaš
11:42 21.12.2023.

kriv je HNS koji je zabranio da se druge momčadi prvoligaša natječu u "prvoj nogometnoj ligi" (bivša 2.liga), a koja je bila idealna za razvoj mladih igrača! Ovako se klubovi u HNL-u bore za bodove koji život znače i normalno da mladi igrači ne dobivaju puno prilika, osim kad momčad uvjerljivo vodi no to je onda već kraj utakmice! Rješenje je opet omogućiti natjecanje 2.momčadima ekipa iz HNL u "prvoj nogometnoj ligi"

Avatar mladen valentić
mladen valentić
13:19 21.12.2023.

S prevelikim forsiranjem mladih talenata postoji velika opasnost da talenti brzo izgore jer nisu mentalno sazreli, znamo kako je to prošlo sa Antom Ćorićem i Alenom Halilovićem koji su bili veliki talenti i prerano su visoko poletjeli i nisu ostvarili karijeru kakva im se predviđala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije