Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEBAKL DINAMA

Trener Viktorije brani grčke suce: 'VAR ne griješi'

Dinamo na gostovanju kod Viktorije Plzen u 4. kolu Konferencijske lige izgubio 1:0
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/9
10.11.2023.
u 09:42

Utakmica u Češkoj obilježena je spornim sudačkim odlukama, a sve tri išle su na ruku domaće momčadi. Sve je počelo penalom za Viktoriju u 35. minuti, a nastavilo se poništavanjem penala za Dinamo i gola za izjednačenje u sudačkoj nadoknadi

Dinamo je u 4. kolu grupne faze Konferencijske lige upisao novi poraz. Viktoria Plzen svladala je hrvatskog prvaka rezultatom 1:0 i tako osigurala prvo mjesto u skupini C te plasman u iduću fazu natjecanja. Trenutno imaju 12 bodova, osam više od Ballkanija i Astane te devet više od Dinama koji se nalazi na zadnjem mjestu.

Za Dinamo to znači da će u iduće dvije utakmice morati pobijediti kosovsku i kazahstansku momčad kako bi zauzeo drugo mjesto i osigurao prolaz dalje. 

GALERIJA Dinamo poražen nakon drame u Češkoj. Poništen im je gol u nadoknadi (1:0)

Dinamo na gostovanju kod Viktorije Plzen u 4. kolu Konferencijske lige izgubio 1:0
1/7

Utakmica u Češkoj obilježena je spornim sudačkim odlukama, a sve tri išle su na ruku domaće momčadi. Najprije je u 35. minuti dosuđen penal nakon što je Josip Mišić igrao rukom. Dinamu su pak intervencijom VAR-a poništeni penal i pogodak za izjednačenje.

VEZANI ČLANCI:

Komentirao je to i ogorčeni Sergej Jakirović. "Nismo imali ravnopravan tretman. Stalno šutimo i 'Nemoj ovo, nemoj ono', ali tko god se razumije u nogomet vidio je da ovo nema veze s nogometom, osobito europskim. Ništa ovdje nije slučajno, apsolutno ništa. Penal koji je protiv nas sviran... Čovjek skoči, nema loptu i ovaj pola metra iza njega udaljen. Znači, samo je cilj pogoditi glavom ili nogom nekoga u ruku i to je penal. Ti padaš, ne vidiš čovjeka uopće, nije mi to nikako jasno", rekao je trener Dinama, čiji je ostanak na klupi sada došao pod velik upitnik.

Miroslav Koubek, trener Viktorije, komentirao je za češke novinare sudačke odluke koje su išle na ruku njegove momčadi, a posebno se osvrnuo na poništeni gol u 96. minuti.  "Prvo se veselio protivnik, a nakon konačne presude mi. VAR je odlučio kako je odlučio, VAR ne griješi", zaključio je Koubek.

VIDEO Dinamo doznao katastrofalne vijesti oko Petkovića, ovo će zabrinuti i Dalića

Komentara 3

T2
Tomo_20
12:50 10.11.2023.

Normalno ne grijesi kad je tebi prednost mamlazu!!!

DU
Deleted user
05:57 11.11.2023.

Vidi se u Eng ligi kako ne grijesi lol Al kad ti odluke pasu je super, a kad ne onda obratno, uvijek je tako i uvijek ce biti s ljudima.

SS
sokac sa drave
09:01 14.11.2023.

VAR je najveca prevara u nogometu do sada.Povlacenja linija je moguca svaki malo bolji informaticar to moze.Prvi gol za hajduk je isto zivi primjer iako je lopta vani oni to simulacijom naprave da je dva milimetra lopta u igri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije