Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOLA JURČEVIĆ:

Dinamo u svakoj utakmici igra s drugom momčadi. Teško je reći tko je desni bek, a tko stoperi

10.11.2023.
u 07:00

- Petković je, čak i kada je Dinamo bio jači, bio jako bitan u organizacijskoj strukturi napada. On je spona uz kojeg drugi igrači bolje izgledaju.

Komentara 1

Avatar feudalac
feudalac
08:42 10.11.2023.

Trener je svaki dan s igračima valjda ih je upoznao ali nema prvih 11, svaku utakmicu istrči sa 5-6 novih u odnosu na prethodnu. Kvaliteta je nikakva i onda Sergej miksa g ovna a ni to mu baš ne polazi od ruke. Staviti Kaneka na desno krilo a Špikića na lijevo je teška glupost, nije izgubio jednog već dva igrača pa Špikić je igrao u prvom sastavu Dinama sa Petkovićem, Ivanušecom, Ademijem, Šutalom, Livakovićem pa i sa Oršićem i on ga sada miče kako bi napravio mjesta japancu, smiješno! Bulat katastrofa, njegova inteligencija je na nuli a pozicija zadnji vezni kao i Mišić pa Sergeju igraš sa dva zadnja vezna u utakmici koju želiš pobijediti.... halooooo debilno. Ljubičić taj lik je neupotrebljiv i ne gledljiv ima doslovno dvije lijeve noge, ne zna štopati loptu a ni dodati svom igraču. I na kraju smo dočekali da Sergej započne utakmicu 3-5-2 sa 3 stopera i to je čak dobro izgledalo samo da je Ljubičić shvatio da igra lijevog bočnog i da mora biti na centru i igrati prema naprijed. Ma ima toliko glupih poteza da mi se ne da više pisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije