Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE U ARENI

Trener senzacionalnih zagrebaša: Luda utakmica i zaslužena pobjeda. Rastemo iz susreta u susret

Zagreb:  Slavlje rukometaša Zagreba nakon pobjede protiv  PSG-a
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/29
29.02.2024.
u 22:56

Kolo prije kraja natjecanja u skupini A Zagreb je peti sa 14 bodova, jednim manje od trećeg Paris SG-a i četvrtog Kielcea, a jednim više od pestog Pick Szegeda. Na vrhu je Kiel sa 20 bodova

Trener rukometaša Zagreba Andrija Nikolić nakon velike 28-26 pobjede protiv Paris SG-a kojom je hrvatski prvak osigurao plasman u osminu finala Lige prvaka kolo prije kraja natjecanja po skupinama očekivano je bio oduševljen predstavom svojih igrača u Areni Zagreb.

"Luda utakmica, ali na kraju i zaslužena naša pobjeda. Bili smo u malom grču u prvom dijelu, zbog atmosfere, važnosti utakmice i svega skupa, međutim u drugom dijelu je sve sjelo na svoje mjesto. Nije lako protiv top ekipe poput PSG-a, ali na kraju smo bili pravi kad je bilo najvažnije i stigli do velike pobjede. Čestitam ekipi na sjajnom izdanju. Rastemo iz utakmice u utakmicu i to je ono najvažnije", rekao je Nikolić.

GALERIJA Nova senzacija zagrebaša: Odigrali sjajnu utakmicu i srušili PSG!

Zagreb:  Slavlje rukometaša Zagreba nakon pobjede protiv  PSG-a
1/29

Najbolji strijelac utakmice bio je Luka Lovre Klarica sa 10 pogodaka. "Što reći nakon ovoga? Sedam godina sam tu i imam osjećaj da smo zaista izrasli u pravu ekipu. Ima tu puno mladih igrača koji stasaju svakodnevno uz ove starije, iskusnije koji su zaista sjajni. Velika pobjeda, ali i pobjeda kojom smo pokazali da možemo sa svakim. Ima još posla ali sigurno smo na pravom putu". 

VEZANI ČLANCI:

Kolo prije kraja natjecanja u skupini A Zagreb je peti sa 14 bodova, jednim manje od trećeg Paris SG-a i četvrtog Kielcea, a jednim više od pestog Pick Szegeda. Na vrhu je Kiel sa 20 bodova ispred Aalborga sa 18 dok su Kolstad s devet i Pelister bez bodova otpali iz borbe za osminu finala.

VIDEO Tko je novi hrvatski izbornik? Događaj iz Rijeke otprije 24 godine nije mu ostao u lijepom sjećanju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije