Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEP OPROŠTAJ

Tisuće gledatelja pozdravilo Karabatića gromoglasnim pljeskom: Prvi put je cijela Arena uz mene

Zagreb: 13. kolo EHF Lige prvaka, RK Zagreb - PSG
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/29
29.02.2024.
u 21:32

"Bila mi je čast igrati u Hrvatskoj. Iako sam obukao dres Francuske, jedan dio mene je hrvatski. Hvala vam Zagreb, super ste", kazao je francuski rukometaš

Utakmica pretposljednjeg kola rukometne Lige prvaka između Zagreba i PSG-a nije bila spektakularna samo zbog sjajne pobjede hrvatske momčadi (28-26). Povrh toga, ovo je vjerojatno bilo posljednje gostovanje rukometne legende, Nikole Karabatića (39), u zagrebačkoj Areni. Francuski rukometaš najavio je odlazak u mirovinu po završetku aktualne sezone. 

Karabatićev otac Branko bio je Hrvat podrijetlom iz okolice Trogira. Njegova je majka bila Srpkinja. Obitelj se u Francusku preselila kada je Nikoli bilo tek nešto više od tri godine. 'Vječiti' član Francuske reprezentacije, mnogo puta je naljutio navijače hrvatske reprezentacije, ali nije propuštao pokazati dobru igru. 

GALERIJA Nova senzacija zagrebaša: Odigrali sjajnu utakmicu i srušili PSG!

Zagreb: 13. kolo EHF Lige prvaka, RK Zagreb - PSG
1/29

Nakon utakmice 16 tisuća gledatelja u Areni pozdravilo ga je gromoglasnim pljeskom, dobio je poklon i održao govor. Hvala puno! Nikad nisam doživio takav doček u Zagrebu. Obično mi je publika zviždala pa smo pobijedili, a danas mi plješćete pa smo izgubili, vidite kako je to", rekao je Karabatić.

VEZANI ČLANCI:

"Bila mi je čast igrati u Hrvatskoj. Iako sam obukao dres Francuske, jedan dio mene je hrvatski. Hvala vam Zagreb, super ste", kazao je rukometaš pa dodao:

"Naravno da je lijepo bilo ovo doživjeti jer obično su uvijek svi bili protiv mene. Evo, sada su jednom i za mene. Imam lijepa iskustva iz Arene, ono najljepše iz finala 2009., kada su u publici bili mama i tata. Hrvatska je dio mene i jako sam sretan što sam imao priliku vratiti se ovdje."

VIDEO Tko je novi hrvatski izbornik? Događaj iz Rijeke otprije 24 godine nije mu ostao u lijepom sjećanju

 

Komentara 2

Avatar CUBE
CUBE
16:34 01.03.2024.

A nas ni da pomene ? Đokane čuješ li ti ovo ?

Avatar Castro
Castro
09:22 01.03.2024.

Odlican rukometas. Cestitam. Steta da je odabrao Francusku, s njim bi sigurno bili puno jaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije