Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELO U TURSKOJ

Trener sam na treningu, igrač izbačen iz hotela

Nogomet
AFP
12.11.2009.
u 13:56

Engleski napadač Darius Vassell ljetos je iz Manchester Cityja prešao u turski Ankaragücü, ali kako stvari sada stoje, brzo bi se mogao vratiti na Otok.

Naime, njegov je novi klub upao u financijske probleme zbog kojih plaća već neko vrijeme kasni, ali to nije jedini udarac koji je doživio Vassell.

Naime, prije nekoliko je dana izbačen iz svoje hotelske sobe jer klub nije platio njegov smještaj. Nekadašnji nogometaš Aston Ville odmah je pokušao dobiti nekoga od klupskih čelnika kako bi razjasnio situaciju, ali nitko mu se nije javio.

Klub se zbog financijskih problema ne može riješiti ni trenera Hikmeta Karamana kojem bi morao isplatiti veliku odštetu. Stoga su čelnici kluba došli na nevjerojatnu ideju.

Prema pisanju turskog Goal.coma, u srijedu su, naime, zabranili igračima da dođu na trening ne bi li na taj način isfrustrirali trenera i prisilili ga da sam podnese ostavku. Karaman se tako našao u vrlo bizarnoj situaciji, trening je proveo na terenu sam samcat, ali zasad ostavku još nije podnio.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
petrovve
14:40 12.11.2009.

Pa nije covjek lud...eto sto su ti Turci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije