Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trajao 19 dana

Trener Palerma u mjesec dana dva puta dobio otkaz

Gian Pier Gasperini
Neal Simpson/PA Photos/Pixsell
11.03.2013.
u 22:52

Sljedeća priča kao da dolazi iz HNL-a, a ne iz Serie A. Naime, Palermo je dao otkaz Gianu Peiru Gasperiniju drugi put u sezoni i to samo dva tjedna nakon što je preuzeo trenersko mjesto.

Da stvar bude još tragikomičnija, Gasperini je bio vodio momčad do 4. veljače ove godine. Krajem prošlog mjeseca ponovo je izabran zamijenivši Alberta Malesanija koji je bio trener 19 dana. No, nakon remija s Torinom i poraza od Siene predsjednik Maurizio Zamparini je odlučio da je i Gasperini bivši!

Inače, Zamparini je poznat po čestom mijenjanju trenera. Gasperinijev nasljednik će biti 25. trener kluba u 11 godina! No, od ludovanja predsjednika Zamparinija čini se nema koristi. Palermo je usidren na zadnjem mjestu s istim brojem bodova kao i Pescara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije