Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO JE NEDOPUSTIVO'

Trener Osijeka nakon prvog poraza u mandatu: Raspali smo se, poraz je bio pretežak

Velika Gorica: Gorica i Osijek igraju 14. kolo Prve HNL
Luka Stanzl/PIXSELL
04.11.2023.
u 19:04

Prvo sam poluvrijeme bio zadovoljan našom igrom. Imali smo i neke šanse, dogodilo nam se da primimo gol u sudačkoj nadoknadi nakon auta. Mislim da to nije dopustivo, moramo biti koncentriraniji - rekao je Zekić

Nogometaši Gorice ostvarili su domaću pobjedu u drugoj utakmici 14. kola HNL-a, na domaćem terenu Velikogoričani su s 3-0 (1-0) bili bolji od Osijeka.

U nadoknadi prvog dijela za 1-0 je pogodio Dino Štiglec, dok je u 82. minuti za 2-0 zabio Marko Soldo. Sve je zaključeno u 87. minuti kada je Jurica Pršir postigao gol za 3-0.

- Mislim da je poraz bio pretežak. Prvo sam poluvrijeme bio zadovoljan našom igrom. Imali smo i neke šanse, dogodilo nam se da primimo gol u sudačkoj nadoknadi nakon auta. Mislim da to nije dopustivo, moramo biti koncentriraniji - rekao je trener Osijeka Zoran Zekić, pa dodao:

- Dali smo gol koji nije priznat i prelomila se utakmica na stranu Gorice. Ono što mi smeta je što smo se raspali. I taj drugi gol smo primili prelagano. O trećem da ne govorim - izjavio je trener Osijeka za Max Sport televiziju.

Prvi je to poraz Osječana otkako ih je trenerski preuzeo Zoran Zekić, a Gorica je, pak, ovom pobjedom preskočila upravo subotnjeg suparnika na ljestvici. Sada je Gorica četvrta, a Osijek peti.

Podsjetimo, Osijek je pod Zekićem slavio u prve dvije utakmice. Prvo su svladali Hajduk na Poljudu, a zatim Istru na domaćem terenu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije