Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUSTIO IGRU

Trener Hajduka otkrio što se dogodilo s Livajom

Zagreb: Rudeš i Hajduk sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
20.08.2023.
u 22:59

- Nama je i peta utakmica bez bodova, s time da smo bili dobri u nekim utakmicama pa izgubili. Nemamo bodove i to je pritisak na sve nas. Pričekat ćemo Istru pa ćemo vidjeti što će biti i što dalje - rekao je Prosinečki.

Pomoćni trener Hajduka Adnan Čustović, koji je zbog suspenzije Ivana Leke vodio susret s Rudešom (2:0), prokomentirao je susret u Kranjčevićevoj.

- Jako dobro smo otvorili utakmicu, u prvih 15-20 minuta. Kada smo zabili drugi gol, prepustili smo inicijativu -. U protekla dva tjedna smo imali dosta putovanja, prisutan je umor. Zadovoljni smo s tri boda i što smo sačuvali mrežu netaknutom. Perfektan početak sezone, 12 od 12, samo treba ovako nastaviti. U zadnjih 13-14 prvenstvenih utakmica smo primili samo dva gola - rekao je Čustović pa prokomentirao Livaju:

- Mislim da su u pitanju grčevi. Vidjet ćemo što će reći liječnička služba.

Zatim je dodao:

- Poslije PAOK-a je bilo razočaranje. U obje utakmice smo bili bolji, ali moramo zaboraviti Europu. Prvenstvo i Kup su ciljevi koje moramo ostvariti ove godine.

Rudeš, koji vodi Robert Prosinečki, nakon pet kola je bez boda.

- Nama je i peta utakmica bez bodova, s time da smo bili dobri u nekim utakmicama pa izgubili. Nemamo bodove i to je pritisak na sve nas. Pričekat ćemo Istru pa ćemo vidjeti što će biti i što dalje - rekao je Prosinečki i dodao:

- Ne možeš protiv Hajduka ući bez duela, žara, ne može se tako parirati bilo kome. Impresionirani smo bili i stadionom, publika je nosila Hajduk nakon četvrtka i ispadanja iz Europe.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije