Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA UTAKMICI S RUDEŠOM

Navijači Hajduka vrijeđali Roberta Prosinečkog, nazvali ga četnikom

Zagreb: Rudeš i Hajduk sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
20.08.2023.
u 22:29

Navijači Hajduka su skandiranjem vrijeđali Roberta Prosinečkog, trenera Rudeša.

Nogometaši Hajduka zadržali su stopostotni učinak u HNL-u i nakon svog četvrtog nastupa svladavši u susretu 5. kola kao gosti u Kranjčevićevoj ulici Rudeš sa 2-0 (2-0)

Oba pogotka postignuta su u prvih 15 minuta, prvog je zabio Marko Livaja (4), a drugog Dario Melnjak (15) na asistenciju Livaje.

Na tribinama je bilo 4050, a Hajduk je imao puno veću podršku nego Rudeš.

Navijači Hajduka pri tome su skandiranjem vrijeđali Roberta Prosinečkog, trenera Rudeša.

Uz to su pokazali transparent koji se odnosi na Prosinečkog, a glasi:

"10 eura, može, hvala. Ipak četniku nije plaća mala."

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 36

GR
Greben
23:11 20.08.2023.

Ispadi Torcide su za osuditi! I to ne samo verbalno! Vec novcano, ali i drugim koracima pravno! Ovaj ispad nije po nicemu manje huliganstvo od BBB u Ateni! Prosinecki je igrao za Zvijezdu i trenirao ih je. Ali je igrao i za Dinamo i za Hrvatsku reprezentaciju! Zagrepcanin je! Kakav 4nik? Kakva izdajica? Samo id…a tako nesto moze pasti na um!!!

BS
Blue_shirt
23:40 20.08.2023.

Pa onda maknuti i njega iz parka za sva vrimena: "Red je da nam ulaz u kuću, u Hajduk, čuvaju dva velikana - rekao je s ponosom predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić. Spomenik Frane Matošića od 110. rođendana „bijelih” čuva ulazz na klupsko parkiralište u Poljudu, tamo gdje je rampa, kraj murve gdje je i kip Bernarda Vukasa." I on je 4tnik po istom kriteriju, budite jednom barem dosljedni !

VS
vrbe.sadim
07:41 21.08.2023.

Eto što se zbiva kad se "navijačima" centar razmišljanja iz glave preseli u stražnjicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije