Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNO, NEMA ŠTO

Trener Hajduka opet izazvao brojne reakcije: Zašto je ovo obukao?

Split: Hajduk i Rijeka sastali se u 32. kolu Prve HNL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
01.05.2021.
u 22:07

Hajduk je na Poljudu vodio trener Paolo Tramezzani koji je iznenadio odjevnom kombinacijom.

Hajduk je u 32. kolu HNL-a na Poljudu svladao Rijeku s 3:2 i tako ostao u utrci za Europu.

Hajduk je na Poljudu vodio trener Paolo Tramezzani koji je iznenadio odjevnom kombinacijom.

Naime, Talijan se na stadionu pojavio u Adidasovoj jakni. Ovaj je odabir izazvao dosta reakcija budući da je Hajdukov sponzor Macron, a običaj je da se nosi oprema sponzora. Inače, opremu Adidasa nosi Dinamo.

Ovo se dogodilo tjedan dana nakon što je Tramezzani razljutio navijače splitskog kluba jer je poslije derbija s Dinamom uzeo dres Lirima Kastratija.

Ključne riječi

Komentara 7

AP
apathylolz
23:15 01.05.2021.

Kakve veze ima Dinamo s ovim. Sad ce jos jadnici napisati da nosi adidas trenirku zbog Dinama. Ko sve moze biti novinar...

RO
roland
22:58 01.05.2021.

Pukla je ljubav Hajduka i Tramezzanija! Trener nosi jaknu od Adidasa, ne dolazi na tiskovne konferencije i svojim je gardom jasno rekao da neće klečati i moliti! Dakle nastavlja se kontinuitet struke u Hajduku, a jedina konstanta je da se mijenjaju treneri! Tramezzani ima još 30 dana uživati u dalmatinskoj spizi.

RO
roland
22:38 01.05.2021.

Neka ga Hajduk kazni! Da i to vidim! Popišao im se u usta jer ovo nije sportska oprema, već casual stil odijevanja! I ne mogu mu ništa, a na kraju sezone ionako ide. Pa novi trener i sve iz početka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije