Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ADNAN ČUSTOVIĆ

Trener bijelih poslije šokantnog poraza: 'Čudno je to što nam je VAR poništio oba pogotka'

Split: Hajduk i Slaven Belupo igraju 4. kolo Prve HNL
Ivana Ivanovic/PIXSELL
03.09.2023.
u 09:33

Pomoćnik Ivana Leke prokomentirao je bolan poraz od Istre na domaćem terenu

U sedmom kolu HNL-a zaustavljen je pobjednički niz Hajduka, Istra 1961 je pogotkom u 101. minuti pobijedila splitsku momčad s 1-0 (0-0). Prije ovog susreta Hajduk je imao pet pobjeda u nizu, dok je Istra 1961 u Split došla bez ovosezonske pobjede. Imala je četiri remija i dva poraza. No, oba su niza ove subote prekinuta. Jedini pogodak postigao je Mateo Lisica u 101. minuti.

Trener Ivan Leko i ovaj je dvoboj pratio s poljudskih tribina zbog suspenzije, a momčadi je kormilario pomoćni trener Adnan Ćustović koji je tako doživio prvi poraz u tekućoj sezoni. Bijeli su se ispromašivali, a VAR im je dva puta poništio pogotke, što se pokazalo kao opravdanim.

VEZANI ČLANCI:

- Nismo bili u našem najboljem izdanju. Treba analizirati, ali nismo bili pravi kao momčad. Istra je dobro otvorila utakmica, preko Čuića su imali šansu, a poslije smo imali prilika preko Melnjaka, Krovinovića, Livaje. U drugom dijelu momčad je pokušala, stisnuli smo Istru iako nismo bili najbolji. VAR nam je poništio oba pogotka, malo čudno, iako moram reći da nisam pogledao snimku. je li bilo bolje 0:0 ili ne izgubiti, ali porazi su sastavni dio natjecanja. Izgubili smo svi mi koji navijamo za Hajduk - rekao je Ćustović i zaključio:

- Imamo dva tjedna, moramo napuniti baterije i krenuti još jače. S naše strane nije bilo neozbiljnosti, znali smo da je Istra opasna ekipa. Ovaj poraz sve nas boli i moramo nastaviti još jače.

Komentara 7

Avatar ŠČ!
ŠČ!
10:00 03.09.2023.

Kao da počinje redovan lelek s juga?

EJ
ejStef
09:39 03.09.2023.

Da, stvarno je to čudno, inače im takve golove ne poništavaju. Obično se VAR niti ne javi... A zaleđe se jasno vidi u oba slučaja...

Avatar Bill Carson
Bill Carson
09:36 03.09.2023.

Hajduk: ako izgubimo onda su nas prevarili, a ako izgubimo često onda je to urota protiv Hajduka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije