Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA KLUBA

Trener Barcelone najavio ostavku na kraju sezone, no sada se dogodio veliki obrat

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/5
25.04.2024.
u 07:31

Xavi je 27. siječnja nakon domaćeg poraza od Villarreala 3-5 rekao da će dati ostavku u lipnju.

Barcelonin trener Xavi Hernandez (44), koji je u siječnju najavio odlazak na kraju sezone, ipak će ostati u klubu do isteka ugovora 30. lipnja 2025., rekao je klupski dužnosnik u srijedu navečer.

"Predsjednik Joan Laporta će sutra objasniti razloge zbog kojih će trener ostati u skladu s aktualnim ugovorom", izjavio je dužnosnik za Hinu zamolivši za anonimnost.

Xavi je 27. siječnja nakon domaćeg poraza od Villarreala 3-5 rekao da će dati ostavku u lipnju.

U srijedu je Barcelonina uprava održala sastanak na kojem je razgovarala o aktualnostima u klubu, a zatim se sportski direktor Deco sastao s Xavijem u klupskom centru.

Xavi, bivši klupski veznjak, na klupu je sjeo u studenom 2021. Prošle sezone je osvojio s Barcelonom španjolsko prvenstvo, ali ove sezone mu ne ide dobro.

Barcelona je u nedjelju izgubila s 2-3 na gostovanju kod Real Madrida pogotkom u sučevoj nadoknadi. Zbog toga zaostaje 11 bodova za "Kraljevskim klubom", a do kraja sezone je još šest kola.

Barcelona je prošli tjedan ispala u četvrtfinalu Lige prvaka od francuskog PSG-a, a ranije nije uspjela osvojiti kup niti Superkup.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije