Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wenger je nezadovoljan

Trener Arsenala traži od Uefe da se promijeni pravilo staro 50 godina!

Arsene Wenger
Reuters/PIXSELL
20.03.2015.
u 09:24

- Jako mi smeta način na koji smo ispali. No, nismo mi jedini i zato se ovo pravilo gola u gostima treba preispitati jer je zastarjelo

Arsenal je ispao iz Lige prvaka iako je protiv Monaca ukupni rezultat bio 3:3. No, momčad Danijela Subašića prošla je dalje jer je postigla više pogodaka u gostima. Trenera topnika Arsenea Wengera to je prilično pogodilo.

- Jako mi smeta način na koji smo ispali. No, nismo mi jedini i zato se ovo pravilo gola u gostima treba preispitati jer je zastarjelo i moralo bi se promijeniti. Borim se za to već duže vrijeme. U ovoj fazi natjecanja moraš biti vrlo učinkovit i imati malo sreće, rekao je Wenger i dodao:

- Chelsea i Arsenal su mogli proći dalje. Ovo pravilo je iz 60-ih godina i tada je uvedeno da bi se gostujuće momčadi potaknule da napadaju. No, nogomet se promijenio od tada i mislim da je prevelika važnost dana golu u gostima, zaključio je trener Arsenala.

>>Ovo što je napravio Subašić nije napravio nitko od Gabrića 1995.

Komentara 3

KB
kbr
09:56 20.03.2015.

slažem se sa wengerom da bi ovo pravilo trebalo ukinuti (premda mislim da je wenger dvoličan jer se ne bi zalagao za to da je bio u obrnutoj situaciji)

ZG
zg223
13:02 20.03.2015.

kakva vijest!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije