Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bucksi odlučili

Treća najbrža smjena u povijesti NBA lige: 'Ovo je bila teška odluka'

NBA: Milwaukee Bucks at Indiana Pacers
Trevor Ruszkowski/REUTERS
24.01.2024.
u 16:00

"Ovo je bila teška odluka, ali već radimo na angažiranju novog trenera", objavio je generalni menadžer Bucksa Jon Horst.

Trenutačno drugoplasirana momčad Istočne konferencije američke profesionalne košarkaške NBA lige Milwaukee Bucksi iznenađujuće su smjenili glavnog trenera Adriana Griffina.

Griffin je preuzeo klupu Bucksa po završetku prošle sezone te je u 43 utakmice ostvario omjer pobjeda i poraza 30-13, bolji su samo Boston Celticsi sa 34-10. No, Griffinu se zamjerala loša igra u obrani jer su Bucksi obrambeno tek 22. momčad lige.

Kako je vodio samo 43 utakmice, Griffinov mandat u Milwaukeeu je treći najkraći u povijesti NBA lige.

"Ovo je bila teška odluka, ali već radimo na angažiranju novog trenera", objavio je generalni menadžer Bucksa Jon Horst.

Do imenovanja novog trenera momčad će voditi dosadašnji Griffinov pomoćnik Joe Prunty.

Kao najveći kandidat za novog trenera spominje se Doc Rivers koji je do kraja prošle sezone vodio Philadelphia 76-erse.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije